Quantcast

http://picasion.com/

Την ετήσια γενική συνέλευση πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας

Την ετήσια γενική συνέλευση πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 στο ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια. Στη συνέλευση παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της ΑΔ Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Β. Ελλάδος Διονύσης Κούγκας, ο
Αστυνόμος Α' της ΑΔ Ημαθίας Βάιος Γούναρης, εκπρόσωποι Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, πρόεδροι Α/Βάθμιων Οργανώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας και Ροδόπης, εκπρόσωποι των Συνταξιούχων Αστυνομικών Ημαθίας, εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ, συνάδελφοι της ΑΔ Ημαθίας, καθώς και ο Κωνσταντίνος Σούκος, της SOUKOS ROBOTS, δωρητής του κλειστού σκοπευτηρίου στη Σχολή Πανοράματος, ο οποίος και βραβεύτηκε στο τέλος της συνέλευσης, μεταξύ των τιμητικών βραβεύσεων που πραγματοποίησε η Ένωση σε συναδέλφους.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης, που αφού ευχαρίστησε τον κ. Σούκο για τη σημαντική δωρεά του, είπε: «Στόχος της παρουσίας μας στη συνέλευση είναι η διασφάλιση της ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας του Σώματος και των δικαιωμάτων του προσωπικού. Ως Αστυνομικός Διευθυντής έχω όλη την καλή διάθεση να ακούσω και να ανταποκριθώ όσο μπορώ στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τα προβλήματα του προσωπικού. Ο σκοπός μας είναι κοινός, όπως και οι αγωνίες και οι προσδοκίες μας. Η κρίση δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες στο έργο μας. Η Αστυνομία όμως με αυταπάρνηση έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους σας για κάθε μορφή συνεργασίας και αλληλοβοήθειας για τον κοινό μας σκοπό».
Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητή Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσης Κούγκας, λέγοντας πως «Υπάρχει ένας κοινός αστυνομικός αγώνας. Η Σχολή μπορεί να είναι έξω από τη μάχιμη διαδικασία και τα δρώμενα αλλά δεν παύει να είναι συμπαραστάτης όλων όσων συμβαίνουν. Προέρχομαι από μάχιμες υπηρεσίες, γνωρίζω τα προβλήματα και το προσωπικό και αφουγκράζομαι τα πάντα που συμβαίνουν γύρω μας». 
Χαιρετισμό απηύθυναν στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αλέξανδρος Σφελινιώτης Αλέξανδρος, η Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας Δημήτρης Φώτης, ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ Γιώργος Κουλιάκης, πρώην πρόεδρος ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ημαθίας Νικόλαος Τρίγκας, ο Πρόεδρος της εταιρείας «SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ» Κωνσταντίνος Σούκος, καθώς και ο ταμίας του Σωματείου Αγαθοκλής Κοπαλίδης που παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της Ένωσης. 
Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο οποίος ζήτησε την υπερψήφιση του προϋπολογισμού, ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης, τόσο κοντά στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, όσο και σε κοινωνικές δράσεις, επικοινωνίας και ενημέρωσης, τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, καθώς και σε μελλοντικές δράσεις που θα προβούν. «Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να υπερασπιστούμε τη χώρα μας και την ασφάλεια του πολίτη. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε μείνει πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, απέναντι σε μια κυβέρνηση ακυβέρνητη, που αποφάσισε να νομοθετεί χωρίς καν εμάς τους ίδιους», ανάφερε μεταξύ άλλων, ενώ έκλεισε ευχαριστώντας τα μέλη του ΔΣ που τον στήριξαν τα τελευταία 5 χρόνια.

























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ