Quantcast

http://picasion.com/

Τιμητική διάκριση για το σκοπευτήριο της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια σε Κούγκα και Σούκο

Η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15/5 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέλευση μεταξύ άλλων συμμετείχαν και Αστυνομικοί αντιπρόσωποι της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε
από τον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας Αστυνόμο Α' Ιωάννη Ψαρογιάννη,
τιμητική πλακέτα στον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διονύσιο Κούγκα, εις ένδειξη αναγνώρισης της εργατικότητας που τον διακρίνει και για το ενδιαφέρον του για την συνεχή βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των Αστυνομικών που θα βρεθούν στην σχολή της Βέροιας αλλά και για την συμβολή του στην απόφαση του κ. Σούκου να προβεί στην Δωρεά του κλειστού σκοπευτηρίου.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ» κ. Κωνσταντίνο Σούκο για την ευγενική πράξη της Δωρεάς του προς την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, της κατασκευής σύγχρονου κλειστού σκοπευτηρίου πραγματικών πυρών φορητού οπλισμού και πολεμικών τυφεκίων μετά της αίθουσας αληθινών σεναρίων (εικονικής πραγματικότητας) και προβολής αυτών επί των βληματοδόχων, σε συνδυασμό με ρομποτικούς Αστυνομικούς αναγνώρισης πυρών στην ελεύθερη εξάσκηση.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πολύτιμο ηθικό στήριγμα στις προσπάθειες της Σχολής για πραγματική αναβάθμιση της εκπαίδευσης προτρέποντας μάλιστα ότι για τα αποτελέσματα της θα πρέπει να εκφραστούν οι ήδη συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη εκπαίδευση. Επίσης ευχαρίστησε εγκάρδια και τον κ. Κωνσταντίνο Σούκο διότι χωρίς την δική του πρωτοβουλία και Δωρεά δεν θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί η κατασκευή του κλειστού σκοπευτηρίου, χειρονομία πολύτιμη στην ιδέα της δημιουργίας του σκοπευτηρίου.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο κ. Κωνσταντίνος Σούκος, ευχαριστώντας επίσης θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και το σύνολο της Αστυνομίας που όπως τόνισε μεταξύ άλλων «τον βοήθησε να γίνει ένας καλός κατασκευαστής και να εξάγει τεχνολογίες φέρνοντας συνάλλαγμα στην Χώρα μας, ενώ ευχήθηκε και άλλοι επιχειρηματίες να ακολουθήσουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην βοήθεια των αστυνομικών που είναι κάθε μέρα στο δρόμο δίνοντας με τον δικό τους τρόπο την μάχη και γι’ αυτό θα έπρεπε να τους ευχαριστούμε όλοι μας».
Η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε με τον διοικητικό - οικονομικό απολογισμό και τις τοποθετήσεις των συνέδρων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, ο γενικός γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης επί θεμάτων Δημόσιας ασφάλειας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ταξίαρχος Θεολόγης Τζουμαϊλής ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Πρόεδροι και μέλη Συνδικαλιστικών ενώσεων, Διευθυντές και Διοικητές Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, Αξιωματικοί μέλη της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και Αστυνομικοί αντιπρόσωποι της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ