Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Survivor: «Στημένο» το ματς Ελλάδας – Τουρκίας; Τι θα συμβεί σήμερα στον δεύτερο αγώνα;

Στα ύψη και χθες η τηλεθέαση για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ το Survivor που σημείωσε τρελές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Βέβαια το χθεσινό επεισόδιο είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σε αυτό βρέθηκαν αντίπαλες οι δύο ομάδες που βρίσκονται αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο, η ελληνική και η τούρκικη. Η ιδέα της τούρκικης εταιρείας παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τα δύο «Survivor», Ελλάδας και Τουρκίας, ήταν οι δύο ομάδες να βρεθούν σε έναν αγώνα ελληνοτουρκικής φιλίας. Μόνο που από όσο είδαμε η… ζυγαριά έκλεινε υπέρ των Τούρκων παικτών, έχοντας σαφές προβάδισμα.  

Πολλοί θεωρούν ότι ευνοήθηκε η τουρκική ομάδα καθώς τα στελέχη της εταιρείας που έχουν τεράστια εμπειρία, γνωρίζουν τις ικανότητες των παικτών, είτε είναι σε ταχύτητα, δύναμη, ισορροπία, επιδεξιότητα κλπ και μπορούν να διαμορφώσουν ανάλογα τον στίβο και τα αγωνίσματα.

Σε ότι αφορά τον κρίσιμο σημερινό επαναληπτικό αγώνα οι περισσότερες πηγές μιλάνε για νίκη της Ελλάδας «πάνω στο νήμα», όμως έμπειροι μπλόγκερς και αναλυτές μιλάνε για το αντίθετο αποτέλεσμα που θα σημάνει και την οριστική νίκη της Τουρκίας. Στο σημείο που όλου συμφωνούν είναι ότι θα είναι ντέρμπυ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ