Quantcast

http://picasion.com/

Προτάσεις για την Παιδεία έκανε από το «Caravel» o Άγγελος Τόλκας

Άνοιξε ο διάλογος για την Κεντροαριστερά στο ξενοδοχείο «Caravel», σε μια μεγάλη συζήτηση για το μέλλον της νέας γενιάς της χώρας. Στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ακούστηκαν οι θέσεις όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά και φορέων της Εκπαίδευσης που είχαν κληθεί. Οι ομιλητές επισήμαναν ότι ο
διάλογος δεν ξεκινά τώρα, αλλά διαρκεί καιρό, όταν από την άλλη πλευρά κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης για εθνικό διάλογο έχει απαξιωθεί.
Χαρακτηριστικές είναι οι κινήσεις του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ όπου επί έναν χρόνο διαμόρφωναν το νέο προγραμματικό πλαίσιο για την παιδεία και για το ίδιο διάστημα τα στελέχη του επισκέπτονταν την Ελλάδα σε πολλούς νομούς για να κάνουν διάλογο πάνω σ' αυτές τις θέσεις, αλλά και να συζητήσουν άλλες που είχαν αντιδράσεις, όπως π.χ. τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ή η αξιολόγηση. Το στοίχημα είναι μεγάλο και στη Συμπαράταξη ξέρουν ότι πρέπει να κερδηθεί.
Στην εκδήλωση μίλησε τόσο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, όσο και ο πρώην Υφυπουργός και τομεάρχης Παιδείας του κόμματος Άγγελος Τόλκας.  Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν και οι δύο: «Επενδύουμε στη γνώση, επανασχεδιάζουμε τη χώρα, γιατί μόνο η ΔΗ.ΣΥ έχει αξιόπιστες προτάσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση της Χώρας και στον τομέα της παιδείας». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ