Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος Βεροιώτης μπαίνει στο Survivor 2 - «Προπονείται» ήδη στις εξωτικές παραλίες!

Στο Survivor, ο νομός μας είχε εκπρόσωπο τον Δημήτρη Πασχούλα από τη Νάουσα, αλλά δυστυχώς η γρήγορη αποχώρησή του από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, μας στέρησε τη «χαρά» να έχουμε κάποιον δικό μας στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ. Δε θα συμβεί το ίδιο όμως στο Survivor 2, που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Δαιμόνιου», ένας πολύ γνωστός
Βεροιώτης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, δηλώνει πανέτοιμος για να κατακτήσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!
Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε ήδη δοκιμαστικά στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής και περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του παιχνιδιού. Ο λόγος φυσικά για τον τουριστικό πράκτορα και γνωστό... πειραχτήρι της Βέροιας Παύλο Τσέα. Στις παρακάτω φωτογραφίες τον βλέπετε να δοκιμάζει καρύδες, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και να κάνει προπόνηση για τα δύσκολα αγωνίσματα που έρχονται. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, για το αν θα αγωνιστεί με την φανέλα των «Διάσημων» ή των «Μαχητών», καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας διαθέτει και τις δύο ειδικότητες. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία με πολλές προσωπικές ασυλίες!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ