Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Τόνι Κάλβο αποχαιρέτισε την Ελλάδα από το «Piazza Panera»

Στο «Piazza Panera» βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Τόνι Κάλβο, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Ο Ισπανός επιθετικός, επέλεξε το αγαπημένο του στέκι για να αποχαιρετίσει την πόλη που τον φιλοξένησε για μια σεζόν,τους φίλους που δημιούργησε κατά την παραμονή του αλλά και την Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής. Φίλους είχε δημιουργήσει και
στο «Piazza Panera», καθώς ήταν από τις πρώτες του επιλογές για φαγητό και διασκέδαση με τους φίλους ή την οικογένειά του.
Όπως ο ίδιος έγραψε στο instagram, σε μια αποχαιρετιστήρια φωτογραφία που ανέβασε από το «Piazza Panera», «το καλύτερο μέρος στη Βέροια. Σας ευχαριστώ που μας κάνατε χαρούμενους κάθε φορά που επισκεπτόμασταν το Piazza Panera». Σε κλίμα αποχαιρετισμού και η φωτο που ανέβασε το «Piazza Panera» στη σελίδα του στο facebook, λέγοντας παράλληλα πως ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τη Βέροια και από την Ελλάδα. «Σήμερα είπαμε αντίο σε έναν καλό φίλο και την υπέροχη οικογένειά του, έναν από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έπαιξαν στην Ελλάδα και φυσικά στη Βέροια!!! Τόνι Κάλβο σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα σου και ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σύντομα».

Το «Piazza Panera» την Κυριακή το πρωί, μας ετοιμάζει ένα BRUNCH με... χολιγουντιανό αέρα, που θα σας φτιάξει τη μέρα και την εβδομάδα!
«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331 301990


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ