Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«λένος»: Ντύστε την σκάλα σας με τις πιο σύγχρονες προτάσεις πλακιδίων

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Αφήστε το κατάστημα «λένος» να δημιουργήσει για εσάς όλα αυτά που ονειρεύεστε στο χώρο σας. Απόλυτα ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στο design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, αποτελεί τον πιο πολύτιμό σας συνεργάτη στη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας. 
Τα τελευταία project της επιχείρησης πλακιδίων «λένος»; Το ντύσιμο εσωτερικής ή εξωτερικής σκάλας μονοκατοικιών, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι του χώρου. Αν και παρεξηγημένο κομμάτι, καθώς συνήθως εστιάζουμε στη λειτουργική και όχι στην αισθητική πλευρά. Λανθασμένα, καθώς μια εντυπωσιακή σκάλα μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο συνηθισμένο σπίτι ή κτίριο.
Ο «λένος» τις μεταμόρφωσε σε σημείο αναφοράς του σπιτιού, με προτάσεις σε πλακάκια που που αποτελούν το αύριο στο χώρο των πλακιδίων. Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου,είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ