Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάτοικος της Καλλιθέας: Απάντηση για την... «πιο ανθισμένη στάση της Βέροιας»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή - απάντηση του κυρίου Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, (ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην πολυκατοικία και οικοπεδούχος), που αφορά την ανάρτηση που είχαμε κάνει: «Η πιο ανθισμένη στάση της Βέροιας» (κλικ ΕΔΩ). Μάλιστα, ο κάτοικος της Καλλιθέας τονίζει χαρακτηριστικά, πως η συγκεκριμένη στάση
πέρασε από «40 κύματα», αφού κανένας περίοικος δεν την ήθελε μπροστά από το σπίτι του. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:
κ. Διευθυντά
Σε αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το δημοσίευμα με τον εύσχημο τίτλο «Η πιο ανθισμένη στάση της Βέροιας» οφείλουμε να πούμε τα εξής: Η φύτευση του γιασεμιού στην συγκεκριμένη πολυκατοικία έγινε πολύ πριν τοποθετηθεί η συγκεκριμένη στάση, ήδη από το 2001. Άλλωστε από το 1999 άρχισε η πολυκατοκία να κατοικείται από τους ιδιοκτήτες της. Η «φύτευση» της συγκεκριμένης στάσης έγινε αργότερα και γύρω στο 2008-2009. Τότε που η συγκεκριμένη στάση πέρασε από «40 κύματα» αφού κανένας περίοικος δεν την ήθελε μπροστά στο σπίτι του.
Αυτή «φυτεύτηκε» παράτυπα και όχι το γιασεμί. Άλλωστε δεν έχει παρά να το διαπιστώσει ο καθένας, πολύ περισσότερο ο γράφων του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. Η πινακίδα των αστικών βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο , η στάση αλλού, δηλαδή απέναντι, αλλά και το αστικό εισέρχεται και σταματάει σε δρόμο όπου υπάρχει πινακίδα μονόδρομου! Τώρα αν το γιασεμί μεγαλώνει, ανθίζει και μυρίζει ενοχλώντας κάποιους, φαίνεται ότι η φύση «εκδικείται» την αστοχία των υπευθύνων αλλά και την θυμηδία ελαχίστων!

θυμηδία (Από το λεξικό Μπαμπινιώτη)

( < αρχ. θυμηδής < θυμός «καρδιά» + ἧδος «ευχαρίστηση», ομόρριζο τωνἡδὺς, ἡδονή )

= ευθυμία από ειρωνεία

Με εκτίμηση
Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος
Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην πολυκατοικία και οικοπεδούχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ