Quantcast

http://picasion.com/

Και ο Ψινάκης υιοθέτησε αδέσποτο από την Ημαθία - «Επικήρυξε» τους βασανιστές του

Τυχερά και πολύ αξιαγάπητα φαίνεται πως είναι τα αδέσποτα κουτάβια της Ημαθίας, καθώς τα «κρούσματα» υιοθεσίας τους από υψηλούς επισκέπτες στο νομό μας συνεχίζονται. Μετά την μικρούλα κανελί φατσούλα που περισυνέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Μίεζα ένα μήνα πριν, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψής του στην Ημαθία, σειρά είχε και ένας χνουδωτός μικρούλης, που αυτή τη φορά τον βρήκε ο Ηλίας Ψινάκης στο ίδιο σημείο. Δυστυχώς, ο Αλέξανδρος, έτσι όπως τον ονόμασε λόγω του μέρους που τον βρήκε, πριν βρεθεί στην φιλόζωη αγκαλιά του Ψινάκη, είχε κακοποιηθεί βάναυσα, καθώς κάποιοι του είχαν κόψει το ένα αυτί και τη μισή ουρά. 
Τη φωτογραφία του κουταβιού ανέβασε χθες ο Ηλίας Ψινάκης στο instagram, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντάς του πως αυτός βρήκε το βασανισμένο αδελφάκι της κουταβίνας που περισυνέλεξε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανάρτηση, έχει βάλει να εντοπίσουν αυτούς που βασάνισαν τον μικρό Αλέξανδρο, που πλέον ζει ευτυχισμένος στο Μαραθώνα.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη, έχει ως εξής: «Κυριάκο, όταν βρήκες το σκυλάκι στον Αρχαιολογικό Χώρο της Μιέζας, εκεί κοντά, που ο Αριστοτέλης δίδασκε τον Αλέξανδρο, βρήκα το αδελφάκι του κάτω από κάτι αρχαία... -αυτό το σκυλάκι- μόνο που το δικό μου είχαν προφτάσει να το βασανίσουν και να το ακρωτηριάσουν. Κάποιοι "καλοί άνθρωποι" -που έχω βάλει να τους βρουν βεβαίως -του έκοψαν το ένα αυτί, την μισή ουρά, και ποιος ξέρει τι άλλο του κάνανε ....Τώρα ζει σπίτι μου στον Μαραθώνα και είναι υγιέστατος και ευτυχισμένος. Είναι Ελληνικός Ποιμενικός, τον λένε Αλέξανδρο -λόγω του μέρους που βρέθηκε- έχει μεγαλώσει, και θα στον φέρω να τον δεις όταν βρεθούμε!».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ