Quantcast

http://picasion.com/

Ημερίδα για το Ταμείο Ασφάλισης των Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/5 η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών,
Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.). Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σιμούλης Χρήστος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κούγκας Διονύσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Μούρτης Απόστολος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Χαρέλας Παναγιώτης, Διοικητές και Αξιωματικοί Υπηρεσιών της Δ.Α. Ημαθίας και πλήθος συναδέλφων.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) κ. ΤΣΑΓΑΝΟΣ Ιωάννης (Πρόεδρος), κ. ΛΙΤΣΙΟΣ Απόστολος (Οργανωτικός Γραμματέας), κ. ΣΥΡΣΥΡΗΣ Φώτιος (Διαχειριστής), κ. ΗΛΙΑΚΗΣ Ελευθέριος (Μέλος) και κ. ΚΟΣΤΟΓΛΙΔΟΥ Χάρη (Αντιπρόσωπος Ν. Ημαθίας), αναφέρθηκαν στο ιστορικό του Ταμείου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, τα όργανά του και τους εξωτερικούς συνεργάτες, τη διαδικασία και προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιος για να γίνει μέλος, καθώς και τις παροχές που προσφέρει.
Οι παρευρισκόμενοι Αστυνομικοί και Πυροσβέστες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα για την ασφάλισή τους στο εν λόγω Ταμείο και την πορεία αυτού, ενώ με ερωτήσεις στους πλέον αρμόδιους διαχειριστές διευκρίνισαν αρκετά θέματα.
Η Τοπική Διοίκηση Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα συνεχίσει τις δράσεις της με σκοπό την ενημέρωση και τη στήριξη των μελών της, προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ