Quantcast

http://picasion.com/

Για οικογενειακά θέματα ενημερώθηκαν γονείς και Εκπαιδευτικοί της Βέροιας από το Κέντρο Συμβουλευτικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερώσεις που πραγματοποίησε το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων - Κηδεμόνων και εκπαιδευτικών της περιοχής. Γονείς και Εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου αλλά και με ένα πλήθος Ψυχολογικών και Νομικών θεμάτων, άμεσα συνδεδεμένων με την οικογένεια και τις σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα σ’ αυτή.
Οι δεσμοί των συντρόφων/συζύγων, η αλληλεπίδραση με τα παιδιά και η ανάπτυξη συμπεριφορών που άλλοτε εξελίσσεται ως κακοποιητική και άλλοτε όχι ήταν κάποια από τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες. Η εν λόγω δράση/Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
Το επιστημονικό προσωπικό του ΣΚ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους προέδρους συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (1ο, 2ο, 4ο, 7ο, 9ο, Ειδικό) των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου Τρικάλων και Κοπανού Ημαθίας, καθώς και τους συλλόγους εκπαιδευτικών για τη συνεργασία και συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ