Υποτροφία σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο για Βεροιώτισσα μαθήτρια των ΙΕΒ

Την δυνατότητα να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο στην Αμερική με υποτροφία εξασφάλισε η Μάγδα Αδαλόγλου, μαθήτρια των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Σαφαρίκα – Μπαρμπαρούση. Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας έδωσαν σε μαθητές τους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν σπουδές με υποτροφία στα κορυφαία αμερικάνικα πανεπιστήμια, μέσω του ειδικού προγράμματος προετοιμασίας «Studies in America». Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή ή αθλητική σταδιοδρομία σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ με την εξασφάλιση πλήρους ή μερικής υποτροφίας (έως και 100% των διδάκτρων).

Η μαθήτρια Μάγδα Αδαλόγλου, συμμετείχε στο πρόγραμμα «Studies in America» και εκτός από τη φοίτηση στο σχολικό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, ακολούθησε παράλληλα ένα ιδιαίτερα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τη βελτίωση των ακαδημαϊκών και αθλητικών επιδόσεων της για να φτάσει στην εξασφάλιση της αθλητικής υποτροφίας και στην εισαγωγή της στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο (Μισισίπη). Η Μάγδα Αδαλόγλου είναι διακεκριμένη αθλήτρια του τένις, με κατάκτηση πανελληνίων τίτλων και συμμετοχές σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της εθνικής.

«Τα Εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα – Μπαρμπαρούση με βοήθησαν σημαντικά. Μου παρείχαν πολύ καλή μάθηση ενώ είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιώ τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις για να προπονούμαι στο τένις» δήλωσε η μαθήτρια, η οποία είναι η πρώτη που εξασφαλίζει υποτροφία στα Εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις