Τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηριακού Συνδυασμού Ημαθίας

Την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου αντιπροσωπεία του Επιμελητηριακού Συνδυασμού Ημαθίας με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή επισκέφτηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ενόψει των επικείμενων εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία παρευρέθησαν τα μέλη του Επιμελητηρίου κ. Αποστολίδης Στέφανος, Πρόεδρος του Μεταφορικού Τμήματος, Σισμανίδης Κώστας, Σκουρτόπουλος Σωτήρης Πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος, Τσέας Στέλιος Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος, παρουσίασαν την πρόταση του συνδυασμού για την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ενώ συζητήθηκε και η προοπτική για μια σειρά συνεργειών με την Εκκλησία με τελικό στόχο την ευημερία των ανθρώπων της Ημαθίας. 
Ο Σεβασμιώτατος απευθύνοντας την ευχή και την ευλογία για τη Μεγάλη και Ιερή Εβδομάδα του Πάσχα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για όλες τις πτυχές του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργο της Μητρόπολης καθώς και την προσπάθεια της Εκκλησίας και του Ιδίου να προβάλει τους θρησκευτικούς θησαυρούς και τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής, τόσο κατά τις επαφές με άλλους πνευματικούς ηγέτες όσο και στην διάρκεια των ταξιδιών του σε άλλες χώρες.

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην αναγκαιότητα για συνεργασία και συνύπαρξη μπροστά στα μεγάλα προβλήματα, καθώς όλοι εξήραν το σημαντικό έργο της Μητρόπολης που βοηθά σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία συνανθρώπους μας και ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για το ενδιαφέρον προς το επιχειρείν της Ημαθίας .

Η συνάντηση έληξε με την υπόσχεση των μελών του συνδυασμού για συχνή επικοινωνία και επαφή των δύο θεσμών καθώς υπάρχει πραγματική αναγκαιότητα και οι πολίτες ζητούν αδελφωμένες δράσεις και λύσεις για τον τόπο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ