Ψάχνεις δώρο για τον Θωμά, τη Θωμαή, τον Γιώργο, την Γεωργία; Δες τις προτάσεις «Παπαδήμα» (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη και διπλή γιορτή την Κυριακή, με τον καθένα μας να μετράει πολλούς εορτάζοντες στο οικογενειακό, συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Οι ευχές και τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά... και για να μην πάρουν φωτιά και τα πορτοφόλια μας από τα δώρα που θέλουμε να τους προσφέρουμε, ο «Παπαδήμας» στην Αλεξάνδρεια μας προτείνει τα ιδανικά δώρα για τον άνδρα και τη γυναίκα σε ασυναγώνιστες τιμές!
Ποιος άνδρας, οποιασδήποτε ηλικίας δε θα ευχαριστιόταν ένα όμορφο πουκάμισο ή ένα polo μπλουζάκι, σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Όπως και όλες οι γυναίκες θα δεχόταν με ιδιαίτερη χαρά μια εντυπωσιακή τσάντα, ένα πορτοφόλι ή φουλάρι της εταιρείας DOCA που λατρεύουν ή και μια μπλούζα.
Μη το σκέφτεστε... Κάντε τη σωστή επιλογή και χαρίστε δώρα που θα μείνουν αξέχαστα!

Μπείτε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του πολυκατάστηματος «ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ» (κλικ ΕΔΩ) που απαριθμεί πάνω από 84.000 φίλους, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ και σας ευχαριστεί πολύ για αυτό, για να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις νέες παραλαβές μας.

(Το πολυκατάστημα ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες)

Πάρτε μια μικρή γεύση:


Βρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩΒρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Πολυκατάστημα ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Βετσοπούλου 139, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333023345

Facebook: Κλικ ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις