Quantcast

http://picasion.com/

«Έσπασε» το εντός έδρας αήττητο του Φιλίππου


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 22-27
Με ήττα έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα στο γήπεδο του ο Φίλιππος Βέροιας σε έναν αγώνα που η βαθμολογική του αδιαφορία πέρασε και στο αγωνιστικό μέρος σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, κάτι που το «πλήρωσαν» στο τέλος. Ο Φίλιππος Βέροιας μπήκε στο γήπεδο ουσιαστικά μετά το δεύτερο μισό του πρώτου
ημιχρόνου όταν πλέον είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στους φιλοξενούμενους που μόνο αδιάφοροι δεν ήταν. Έτσι εκμεταλλευόμενοι το πολύ χαλαρό ξεκίνημα των γηπεδούχων έφτασαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου να προηγούνται με 7 γκολ διαφορά και στη συνέχεια χάρη στην εμπειρία παικτών του διαχειρίστηκαν το σκορ μέχρι το τέλος.


Ο Φίλιππος αντέδρασε από το δεύτερο μισό του α’ ημιχρόνου και μετά, μείωσε τη διαφορά και έφτασε σε απόσταση αναπνοής αλλά δεν μπόρεσε στο τέλος «να γυρίσει το ματς».


Δηλώσεις

Αλέξης Αλβανός (Δεξιός ίντερ ΙΕΚ ΞΥΝΗ): «Ήταν δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο, ο οποίος στον δεύτερο γύρο είναι πολύ ανταγωνιστικός. Είχαμε αγωνιστική πειθαρχεία και δείξαμε συγκέντρωση».

Αντώνης Κόντης (Αριστερός εξτρέμ Φιλίππου): «Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Μειώσαμε το σκορ και πλησιάσαμε στο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε ή να περάσουμε μπροστά, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, θέλουμε να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 22-27

Τα πεντάλεπτα: 1-4, 1-6, 1-8, 4-8, 6-10, 10-13 (ημχ.), 14-16, 16-18, 18-20, 19-22, 21-23, 22-27

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Φιλόσογλου, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Δομπρής 2, Δημοσθένους 5, Κύρτσιος, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης 2, Τριανταφυλλίδης 1, Μπουκοβίνας, Κόντης 4, Αποστολίδης, Γραμματικόπουλος, Βραζάλιτσα 2, Παπαδόπουλος, Ζούλφιτς 6.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Κωστακίδης 5, Καραμπουρνιώτης 1, Λαδάκης, Αργυράκης, Γκέρτσος 1, Μελετάκος 1, Κανδύλας, Αλβανός 9, Παπαδιονυσίου 5, Παπακυπριανού 2, Λεωνίδας, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Χάλαρης 1, Κεδέρης 2.

Διαιτητές: Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Δίλεπτα: 1-3, Πέναλτι: 1/1-4/4.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ