Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O κύβος ερρίφθη: Ανοίγει live clubbing στο κέντρο της Βέροιας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΙΩΤΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Την συγκεκριμένη πληροφορία σας την είχαμε μεταδώσει πρώτοι πριν από ακριβώς έναν μήνα. Τελικά για μια ακόμα φορά, ο «δαιμόνιος» επιβεβαιώνεται για το ρεπορτάζ του και αποδεικνύει γιατί πάντα ότι αναφέρει είναι έγκυρο και διασταυρωμένο. Έρχονται
μεγάλες ανατροπές στην νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας, όπου θα προκαλέσουν ποικίλες συζητήσεις. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργείται ένας νέος χώρος live clubbing στην οδό Έλλης.
Θα στεγαστεί εκεί που βρίσκονται σήμερα το «Palai Pote» και το «Alo bar» και θα έχει την ονομασία «Voice City». Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε παλαιότερη ανάρτηση, στο τιμόνι του μαγαζιού θα βρίσκονται οι ιδιοκτήτες του «Voice», μαζί μ' έναν μεγάλο επιχειρηματία που μπήκε δυναμικά στον χώρο της εστίασης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και στόχος της διεύθυνσης είναι το grand opening να γίνει ανήμερα του Πάσχα!
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν δυνατά ονόματα της μουσικής σκηνής, ενώ όλα τα φώτα της Πρεμιέρας θα πέσουν σ' έναν τραγουδιστή, ο οποίος θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα στην νύχτα, με μεγάλη καριέρα σε πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μείνετε συντονισμένοι στον «Βεροιώτη», έρχονται νέες αποκαλυπτικές ειδήσεις που θα ταράξουν τα ήρεμα νερά της νυχτερινής διασκέδασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ