Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρασινοφρουρός: «Gap is Back - 2021 ερχόμαστε»

Η 1η κίνηση στη σοσιαλιστική σκακιέρα είναι γεγονός. Οι προφητείες ξεδιπλώνονται. 2021 ερχόμαστε! Δεξιοί και Συριζάκια όλα εδώ πληρώνονται. Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο είναι και πάλι στις επάλξεις. Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα. Το 2021 με την συμπλήρωση των 30 χρόνων από τη μεγάλη νίκη του ηγέτη της καρδιάς μας Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι στην
κυβέρνηση. Ενθουσιασμός στο πράσινο στρατόπεδο της Βέροιας, βγήκαν από τη ντουλάπα οι στολές εκστρατείας.
Εύγε σε εκείνους τους συντρόφους που έβγαλαν ανακοίνωση και καταδίκασαν την εκδήλωση των εγκαινίων της Χρυσής Αυγής στη Βέροια. Η δημοκρατία και ο σοσιαλισμός θα νικήσουν! Η αρχή θα γίνει με τις επόμενες βουλευτικές εκλογές όπου θα βγάλουμε έδρα. Η ολοκλήρωση θα γίνει το 2021, όπου ο νομός μας θα βαφτεί και πάλι πράσινος!
Επί Ανδρέα, όταν λέγανε στη Θεσσαλονίκη «αποκλειστήκαμε», εννοούσαν ότι μιλάει ο ηγέτης στην παραλία και έχει κλείσει η πόλη. Σήμερα ψάχνουν τις αλατιέρες του Μπουτάρη. 
Μια φωτογραφία χιλιάδες αναμνήσεις! Οι μεγάλοι Παλαιοί συσκέπτονται για το μέλλον της ανθρωπότητας. ΠΑΣΟΚ, κίνημα σκαλισμένο στον αρχαϊκό βράχο της λαϊκής ψυχής.
Λαμβάνω καθημερινά τ
α μηνύματα στήριξης του λαού της Βέροιας και είμαστε έτοιμοι, με συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης και των αγνών Παπανδρεϊκών αξιών που κουβαλάμε, να αναλάβουμε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τη γιγάντωση του Κινήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ