Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπίκας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, τελειώνουμε σε λίγες μέρες»

Στην τελική διαπραγμάτευση για την εξαγορά της ΠΑΕ Βέροια βρίσκονται οι αδερφοί Μπίκα. Οι Βεροιώτες επιχειρηματίες είναι πολύ κοντά στο να αναλάβουν την «Βασίλισσα του Βορρά», καθώς ο έλεγχος των οικονομικών και οι συζητήσεις με τη νυν διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Το μήνυμα του Γιώργου Μπίκα μέσω της
εφημερίδας της «Μetrosport.gr» είναι ξεκάθαρο: «Από τη στιγμή που είμαστε στο στάδιο του ελέγχου δε θα ήθελα να μιλήσω. Αυτό που προέχει είναι να οριστικοποιηθεί η υπόθεση με λεπτομέρειες και όχι να πω μεγάλες κουβέντες και να δώσω ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο της ομάδας μας. Υπάρχει ένα πλάνο και προχωράμε πάνω σε αυτό. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, σε λίγες μέρες θα έχουμε τελειώσει και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», ήταν τα λόγια του γνωστοί επιχειρηματία. Δεν έκρυψε πάντως την αισιοδοξία του ότι η κατάληξη των συζητήσεων θα είναι θετική και θα προχωρήσει η πολυπόθητη αλλαγή ιδιοκτησίας.

Λεπτομέρειες ώστε να είναι εξασφαλισμένοι


Πρόθεση των υποψηφίων αγοραστών είναι να έχουν πλήρη γνώση της οικονομικής κατάστασης της ομάδας, το ακριβές άνοιγμα της ΠΑΕ σε πιστωτές και δημόσιο. Γι’ αυτό και ο έλεγχος από το οικονομικό επιτελείο τους είναι συνεχές και όταν τελειώσει θα βγει η σχετική ανακοίνωση. Και από τους συνεργάτες τους πάντως προκύπτει πως είναι θέμα ημερών η οριστική συμφωνία και οι ανακοινώσεις με το νέο σχήμα.

Δέσμευση για «πάγωμα»

Από τη διοίκηση της Βέροιας και τον Κώστα Παπαδόπουλο προκύπτει πως υπάρχει δέσμευση για να μην προχωρήσει καμία κίνηση μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Είτε πρόκειται δηλαδή για μεταγραφές, είτε για αποχωρήσεις. Το πλάνο δηλαδή που είχε ο Γιώργος Κολοβός προς υλοποίηση για αλλαγή του ρόστερ παγώνει μέχρι νεωτέρας και ως ότου τελειώσουν οι συζητήσεις.

Ερχονται… παίκτες


Αυτό που διαρρέει από την πλευρά των αδερφών Μπίκα είναι ότι θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές αξίας και αντίθετα να αποχωρήσουν όσοι εκτιμάται πως δεν μπορούν να προσφέρουν. Παράλληλα, από τη στιγμή που θα αναλάβει η διοίκηση Μπίκα, θα προχωρήσει άμεσα σε ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με παίκτες σουπερλιγκάτους, που θα προσφέρουν άμεσα στην ομάδα, όπως λέγεται χαρακτηριστικά.

Και θέμα προπονητή;

Από τη στιγμή που αναλάβει η νέα διοίκηση Μπίκα τη Βέροια, οι αλλαγές, όπως λέγεται, θα είναι αρκετές. Το πλάνο Κολοβού προφανώς δε θα ισχύσει, ενώ επισφαλής θα πρέπει να θεωρείται και η θέση του Θωμά Γράφα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ