Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» μας ετοίμασαν Γιουβαρλάκια!

Τα γιουβαρλάκια είναι η απόλυτη χειμωνιάτικη συνταγή, που στους περισσότερους από εμάς φέρνουν παιδικές μνήμες. Μια σούπα που όχι μόνο θα μας ζεστάνει αυτές τις παγωμένες μέρες αλλά θα απολαύσουμε όσο τίποτα! Πως να τα φτιάξετε; Πανεύκολα! Γιατί τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», συνεχίζουν να μας τρελαίνουν και να μας... κακομαθαίνουν με τις έτοιμες λύσεις που μας προτείνουν και ετοίμασαν για εμάς τα πιο νόστιμα γιουβαρλάκια, έτοιμα να βουτήξουν στην κατσαρόλα!
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς, αφού όλη τη διαδικασία την έκαναν για εμάς τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», είναι να βάλουμε στην κατσαρόλα το νεράκι και το λαδάκι να βράσουν και όταν αρχίσει να κοχλάζει το νερό να ρίξουμε μέσα ένα ένα τα γιουβαρλάκια. Τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 30 λεπτά περίπου.
Εάν θέλουμε να τα αυγοκόψουμε, στη συνέχεια χτυπάμε ελαφρά 1 ή 2 αυγά αυγά μέσα σε ένα μπολ, ρίχνουμε 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού χυμό λεμονιού και συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε μερικές κουταλιές από το ζουμί της σούπας.Ρίχνουμε το αυγολέμονο μέσα στη σούπα ανακατεύοντας ζωηρά και την αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.
Με κιμά κορυφαίας ποιότητας και πάντα διαλεγμένα υλικά, τα έπλασαν με την παραδοσιακή μαμαδίστικη συνταγή και σας τα προσφέρουν προς απόλαυση.

Δεν έχετε πολύ χρόνο στην κουζίνα ή οι συνταγές και η μαγειρική δεν είναι το φόρτε σας; Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» έχουν γίνει για τις νοικοκυρές και τους νυκοκυραίους της Βέροιας ο προσωπικός τους μάγειρας!

-Ειλικρίνεια 1: Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

-Ειλικρίνεια 2: Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ