Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολύ το χιόνι, κλειστές οι πίστες και ατυχή τα σχόλια της διοίκησης του ΕΧΚ Σελίου

Αρκετά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει πρόσφατες ανακοινώσεις του ΕΧΚ Σελίου ότι «το κέντρο θα παραμείνει κλειστό» λόγω συντηρήσεων ή λόγω κακοκαιρίας. Τη στιγμή που το χιόνι ήρθε ως μάννα εξ ουρανού για τους λάτρεις του χιονιού, αλλά και τους δεκάδες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, η ενημέρωση ότι το χιονοδρομικό θα είναι κλειστό μόνο καλό δεν κάνει. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που όλα τα χιονοδρομικά πασχίζουν να ενημερώσουν τον κόσμο ότι είναι ανοιχτά στην προσπάθεια να προσελκύσουν επισκέπτες! Το ωραίο είναι ότι σε σχόλια που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του ΕΧΚ Σελίου στο facebook (δείτε την ΕΔΩ) οι ειρωνικές και πολύ επιθετικές απαντήσεις που δόθηκαν από τα ίδια τα μέλη της διοίκησης δεν περιποιούν τιμή και μάλλον προσβάλουν τους επίδοξους πελάτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου. 

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση απευθύνει και "κάλεσμα" στους "έχοντες εμπειρία στον χειρισμό χιονοδρομικών κέντρων να προσέλθουν να μας συνδράμουν... εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια". Πρωτοφανή πράγματα!

Ας ελπίσουμε με το επιπλέον χιόνι που πέφτει από τα ξημερώματα, οι πίστες να είναι επιτέλους έτοιμες για το κοινό και οι εργασίες συντήρησης (;;;) εν μέσω σεζόν να ολοκληρωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ