Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε το ΚΕΜΑΕΔ

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το πρωί της Δευτέρας 23/1 το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ενώ χάρισε από καρδιάς στο Κέντρο οικονομική βοήθεια για το έργο του. Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης την κοπή της πίτας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, οι αντιδήμαρχοι Θεόφιλος Κορωνάς και Γιώργος Σοφιανίδης, η Διευθύντρια της Δ/νσης Υγείας την Αντιπεριφέρειας Ημαθίας Σοφία Καραμελίδου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Ζήσης Κοντονήνας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος Απόστολος Μούρτης, ο VESPA CLUP Βέροιας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας Μαρίνα Ψωμιάδου, καθώς και φίλοι και συνεργάτες του Κέντρου. 
Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε η Ένωση Αστυνομικών Υπαξιωματικών Ν. Ημαθίας, ενώ στα βασιλοπιττάκια των παιδιών το φλουρί κέρδισε ο Παύλος Γκόγκο.

Το ευχαριστήριο του Κέντρου Μέριμνας:
Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιότατο Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα που με την φωτισμένη παρουσία του τίμησε το Κέντρο Μέριμνας για μια ακόμη φορά στην κοπή της Βασιλόπιττας την Δευτέρα 23-1-17 και φυσικά ευχαριστούμε από καρδιάς για την οικονομική δωρεά υπέρ ενισχύσεως του έργου του Κέντρου.

Ευχαριστούμε επίσης:
1. Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Τ. Χατζηαθανασίου & τους Αντιδημάρχους Βέροιας, κ. Θ. Κορωνά, κ. Γ. Σοφιανίδη για την παρουσία τους
2. Την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας την Αντιπεριφέρειας Ημαθίας κ. Σ. Καραμελίδου
3. Τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλόγου Ν. Ημαθίας κ. Β. Διαμαντόπουλο & τον Γενικό Γραμματέα κ. Ζήση Κοντονήνα
4. Την Ένωση Αστυνομικών Υπαξιωματικών Ν. Ημαθίας για την παρουσία τους & την προσφορά τους στο Κέντρο (πετρέλαιο θέρμανσης & τρόφιμα)
5. Το VESPA CLUP Βέροιας για την παρουσία τους & την προσφορά τους στο Κέντρο (πετρέλαιο θέρμανσης)
6. Το Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κ. Β. Φωτιάδη
7. Την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας κ. Μαρίνα Ψωμιάδου
8. Τον κ. Δ. Γαλάνη για την παρουσία του & την προσφορά του στο Κέντρο
9. Τους Άξιους συνεργάτες μας Μελίνα Παπαδοπούλου, Χαρά Κόντου, Νίκο Μουρτζίλας, Νικολέτα & Γιάννη Καπράρα
10. Τις καλές φίλες του Κέντρου κυρίες Μαριάνθη Ουρσουζίδου, Μαρίνα Ρωσσάκη, Θωαμάη Στίοκα,
11. Και φυσικά την καλή μας φίλη Μαρία Ζεμπερίδου – Ιωαννίδου που μας έφτιαξε την πολύ νόστιμη βασιλόπιττα μας της οποίας το φλουρί κέρδισε η Ένωση Αστυνομικών Υπαξιωματικών Ν. Ημαθίας & τα βασιλοπιττάκια των παιδιών οπού το φλουρί κέρδισε ο Παύλος Γκόγκο

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ