Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο τραγουδιστής του «VOICE» που τρέλανε την Κεντρική Μακεδονία!

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ «PRIVE»
Είναι νέος, όμορφος και ταλαντούχος. Οι ερμηνείες του επί σκηνής, έχουν καταφέρει να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και να θεωρείται το κορυφαίο όνομα αυτήν την στιγμή στην Κεντρική Μακεδονία. Εμφανίζεται από την αρχή της σεζόν στο «VOICE» και δίκαια έχει κερδίζει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Ο λόγος φυσικά για τον λαϊκό τροβαδούρο Βασίλη Δήμα, ο οποίος έχει γίνει πόλος έλξης για τους γειτονικούς νομούς.
Κόσμος από Πέλλα, Κιλκίς, Πιερία, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, κάθε Παρασκευή και Σάββατο έρχονται στη Βέροια για να τον απολαύσουν και να τραγουδήσουν τις μεγάλες επιτυχίες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», σήμερα θα κυκλοφορήσει ένα ακόμη τραγούδι, μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη... Άλλωστε οι δύο άντρες συνεργάζονται επαγγελματικά τα τελευταία δύο χρόνια, με τον Βασίλη Δήμα να του γράφει συνέχεια τραγούδια.
Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της μεγάλης απήχησης και της λαϊκής απαίτησης, η διεύθυνση του «VOICE» αποφάσισε να διευρύνει τις μουσικές βραδιές της από δύο σε τρεις.
Για τον λόγο αυτό, ξεκίνησε εδω και λιγες εβδομαδες μια πετυχημένη συνεργασία κάθε Πέμπτη βράδυ, με το «Bar Prive» στην οδό Έλλης, όπου και επικρατεί κοσμοσυρροή.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ