Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η προσφορά του «ΜΕΤΡΟ - Νίκος Ορδουλίδης» παρατείνεται - Όλα 50% μέχρι την Κυριακή!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ EVENT!
Αυτό που συνέβη σήμερα στο κατάστημα «ΜΕΤΡΟ - Νίκος Ορδουλίδης» δεν έχει προηγούμενο στη Βέροια. Κλείνοντας τα 35 χρόνια λειτουργίας, το κατάστημα «ΜΕΤΡΟ» πρόσφερε όλη του την κολεξιόν στη μισή τιμή! Από νωρίς το πρωί που άνοιξε τις πόρτες του, εκατοντάδες
κόσμου συνέρρευσε στο κατάστημα και όπως ήταν φυσικό επικράτησε το αδιαχώρητο! Έτσι, για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης της αξιότιμης πελατείας του, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, ο κ. Νίκος Ορδουλίδης ανακοινώνει πως παρατείνει την εορταστική του προσφορά για δυο ακόμη ημέρες, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016. 
Το απόγευμα οι ρυθμοί ανέβηκαν αρκετά, καθώς τις αγορές συνόδευαν οι μουσικές του dj Τεο Μαυρόπουλου, ενώ στον κόσμο προσφέρονταν κρασί και μπύρα, μετατρέποντας το γεγονός σε ένα μοναδικό εορταστικό και εκπτωτικό πάρτι! Πολλοί ήταν και οι φίλοι του κ. Ορδουλίδη, που παραβρέθηκαν για να ευχηθούν στο «ΜΕΤΡΟ collection» άλλα 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά της Βέροιας!

«ΜΕΤΡΟ collection»
Νικόλαος Ορδουλίδης
Μ. Αλεξάνδρου 34, Βέροια











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ