Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανανέωση - Λάμψη - Ομορφιά με βαθύ καθαρισμό προσώπου στο «Metamorfosis»

Ξέρεις τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου; Έλα να το ανακαλύψουμε μαζί και να δώσουμε την καλύτερη λύση στο «Metamorfosis». Το ινστιτούτο της Βέροιας με την υψηλή τεχνολογία και την πολύχρονη εμπειρία. Χαρίστε στον εαυτό σας εορταστική λάμψη! Στο «Metamorfosis» θα σας προτείνουμε την κατάλληλη θεραπεία για το δέρμα σας και θα σας συμβουλέψουμε για
την καθημερινή του φροντίδα. Ο βαθύς καθαρισμός θα επιτρέψει στο δέρμα σας να ανανεωθεί, να αναζωογονηθεί και να λάμψει. Οι λειτουργίες των κυττάρων ενεργοποιούνται και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης εντείνεται. Δείτε μερικές από τις μεθόδους καθαρισμού που προσφέρουμε: 

Peeling 

Το επαγγελματικό peeling μέσω της κερατόλυσης επιτυγχάνει την αποβολή των τοξινών από τα κύτταρα και επιταχύνει τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος




Καθαρισμός με Ραδιοσυχνότητες

Με θερμική ραδιοσυχνότητα επιτυγχάνεται η διέγερση των μηχανισμών ανανέωσης των δερματικών κυττάρων. «Τρέφει» το δέρμα μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών και της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.


Dermage

Το Dermage προσφέρει βαθύ καθαρισμό με μικροδερμοαπόξεση των νεκρών κυττάρων και ταυτόχρονα λεμφικό μασάζ με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα στην εικόνα ανανέωσης της επιδερμίδας. Με φωτοθεραπεία και μικρορεύματα επιτυγχάνει lifting προσώπου μέσω μυικής σύσφιξης.




Χαλαρώστε στον ζεστό και οικείο χώρο μας και αφήστε την περιποίησή σας στα έμπειρα χέρια και την υψηλή τεχνολογία του «Metamorfosis».

Η φροντίδα του «Metamorfosis» δεν σταματά με την εφαρμογή της θεραπείας. Θα σας προτείνουμε εξειδικευμένα προϊόντα και μεθόδους καθημερινής φροντίδας ειδικά επιλεγμένα ώστε να είναι κατάλληλα για την επιδερμίδα σας. Το άγγιγμα του «Metamorfosis» δίπλα σας. 

Κονίτσης 29 Βέροια. 
Τηλ: 2331502019 - 6972323108

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ