Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σ' αυτήν την Ντισκοτέκ μεγάλωσε η Βέροια!

Σάββατο βράδυ και όλοι οι Βεροιώτες ετοιμάζονται να το ρίξουν έξω. Βρισκόμαστε στην δεκαετία του 1980, τότε που η νύχτα ήταν εντελώς διαφορετική απ' ότι σήμερα. Έχει πάει 9 το βράδυ, όποτε πριν πάμε στην Ντισκοτέκ, πεταγόμαστε για ένα γρήγορο σαντουιτσάκι, είτε στο «TOP» (σημερινό καφέ chocolat), είτε
στο «Ανώγι» (σημερινό fast food «Γιάννης») και κατευθυνόμαστε στην Πλατεία Εληάς. Εκεί μας περιμένουν «Τα παιδιά της Ειρήνης». Μια αληθινή disco στην οποία μεγάλωσε όλη η Βέροια.  
Κατεβαίνοντας σιγά σιγά τα σκαλοπάτια, ανοίγει μπροστά μας, ένα τεράστιο μαγαζί με κατακόκκινες δερμάτινες πολυθρόνες, νέον λαμπάκια παντού, αστραφτερές ντισκομπάλες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το θρυλικό Studio 54 της Νέας Υόρκης, δερμάτινοι καναπέδες με λεοπάρ μοτίβα.
Και το καλύτερο απ' όλα, η μεγαλύτερη πίστα της Βέροιας βρίσκεται εκεί. 40 τετραγωνικά μέτρα για να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις φιγούρες σου. Η επιτυχία των μουσικών επιλογών είναι εγγυημένη, καθώς στα decks φιλοξενούνται μερικοί από τους καλύτερους DJs εκείνης της εποχής. Διοργανώνονται επίσης και διαγωνισμοί χορού με έπαθλα και δώρα για τους νικητές. Με το που διασχίσεις την είσοδο μεταφέρεσαι σε μια άλλη εποχή.
Έντονα χρώματα παντού, κόκκινοι – όσο δεν πάει – καναπέδες, καθρέφτες στους τοίχους, φωσφοριζέ πορτρέτα των ειδώλων της δεκαετίας του ’80 και μια τεράστια ντισκομπάλα στο κέντρο της πίστας. Pop art διάθεση στην χαμηλοτάβανη ντίσκο που σίγουρα είχε λατρέψει ολόκληρη η Βέροια.
Η μουσική κινούνταν πάντα ανάμεσα στα 60s, τα 70s και τα 80s, με ξένα αλλά και ελληνικά, πολυαγαπημένα, κομμάτια και μιξάρεται αυστηρά και μόνο από βινύλια! Αν είσαι και εσύ λάτρης εκείνης της μοναδικής εποχής, παρακολούθησε το παρακάτω video με τις αξέχαστες μουσικές επιλογές:



Πηγή Φώτο: Photo Pallas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ