Quantcast

http://picasion.com/

Την Κυριακή η 3η ποδηλατοδρομία του «Ανθρώπινου Δυναμικού»

Μετά την επιτυχημένη δεύτερη δράση της Κυριακής, 6 Νοεμβρίου 2016, από μία σειρά δράσεων με τον τίτλο «Οικο - Διαδρομές στη Βέροια» του Ανθρώπινου Δυναμικού, της InterSOS και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και η οποία αφορούσε ποδηλατική διαδρομή παραποτάμια και στη λίμνη Αλιάκμονα, όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση της τρίτης
δράσης την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016.
Συγκεκριμένα, η τρίτη δράση θα αφορά επίσης διαδρομή με ποδήλατο στην παραποτάμια περιοχή και στη λίμνη Αλιάκμονα και θα είναι η δεύτερη διαδρομή με ποδήλατο έξω από το χώρο του Κέντρου Φιλοξενίας, στην οποία θα συμμετέχει νέα ομάδα από 18 πρόσφυγες της δομής φιλοξενίας, εθελοντές και ποδηλάτες από τη Βέροια. Η συνάντηση των εθελοντών και των ποδηλατών θα γίνει στην πύλη του Στρατοπέδου «Αρματολού Κόκκινου», στην Αγ. Βαρβάρα, στις 10.00 π. μ. και μετά από σύντομες οδηγίες των υπεύθυνων της δράσης, η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10.30 π. μ. και θα είναι δίωρη, αφού πρόκειται για διαδρομή 10 χλμ.
Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις ποδηλατικές δράσεις, είτε ως εθελοντές είτε ως ποδηλάτες, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο E-mail: a.dynamiko@gmail.com ή να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο των δράσεων Κώστα Σταμούλη στο 6977922421. Όλοι οι συμμετέχοντες, πρόσφυγες και εθελοντές, θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν απαραίτητα κράνος και καλή φυσική κατάσταση και θα συμμετέχουν στη δράση με δική τους ευθύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ