Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εγκαινιάστηκε το ολοκαίνουριο super market «SMART» Βέροιας!

Σ' ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο κοινό της Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης 26/10, το τέταρτο κατάστημα της αλυσίδας super market «SMART». Ένα κτίριο κόσμημα που αναγέννησε και άλλαξε σημαντικά την εικόνα της δημοτικής αγοράς της Βέροιας. Στους δυο ορόφους του φιλοξενεί μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία προϊόντων
όλων των κατηγοριών, ενώ οι «smart» τιμές του αποτελούν μια ακόμα έκπληξη για τον καταναλωτή. 
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι ιδιοκτήτες Θεόφιλος Κολύμπατζης, Μάκης Καπετανίδης και Τάσος Αδαμίδης με τις οικογένειές τους, καθώς και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Φωτιάδης και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΘ Α.Ε. Δημήτρης Χαμπίδης, οι συνεργάτες της επιχείρησης και πλήθος κόσμου που περιηγήθηκε στους διαδρόμους του «SMART» και έκανε τα ψώνια του. 
Αμέσως μετά τον Αγιασμό, ο δήμαρχος μαζί με τους επιχειρηματίες έκοψε την κορδέλα του νέου καταστήματος, ευχόμενος παράλληλα καλές δουλειές, ενώ ο κόσμος απόλαυσε τον πλούσιο μπουφέ με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές από το «Φούρνο της Μάγδας» που τα φρεσκοφουρνιστά του προϊόντα θα βρείτε μέσα στο νέο «SMART».
«Σήμερα είναι διπλή η χαρά, καθώς όχι μόνο άνοιξε τις πόρτες της μια νέα μεγάλη επιχείρηση στην πόλη, δίνοντας θέσεις εργασίας στους συμπολίτες μας, αλλά και γιατί μετά από χρόνια αξιοποιήθηκε ένα κτίριο ιδιοκτησίας του δήμου, κοσμώντας τη δημοτική αγορά. Ο κόσμος της Βέροιας θα είναι δίπλα σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βέροιας. Το κατάστημα της Βέροιας μάλιστα διαθέτει κρεοπωλείο της επιχείρησης «Φάρμα Μπέλλας», τυροκομικά προϊόντα της επιχείρησης «Τζιλίνης», οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά «Γαϊτανίδη», καθώς και φρέσκο ψωμί και αρτοποιήματα από τον «Φούρνο της Μάγδας». Ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη» ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το πλούσιο φωτορεπορτάζ:








































































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ