Δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες; Όχι πια εμπόδιο στην εκμάθηση Αγγλικών στο «MITSIOU»

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ESF
Ποιος είπε ότι οι μαθησιακές δυσκολίες είναι λόγος για να μη μάθεις Αγγλικά; Η μαγεία της γνώσης μιας ξένης γλώσσας πρέπει να είναι προνόμιο όλων. Και η μέθοδός διδασκαλίας της ευχάριστος. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Σύγχρονου Κέντρου Ξένων Γλωσσών «MITSIOU», που από το 2011 που λειτουργείστην οδό Κονίτσης 18, υπό τη διεύθυνση της Αναστασίας Μήτσιου, βοηθάει κάθε παιδί να μάθει με το δικό του τρόπο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους, που κάνουν την παρουσία του μαθητή στην τάξη διασκεδαστική και όχι καταναγκαστική.
Το Σύγχρονο και Πρότυπο Κέντρο ξένων γλωσσών «MITSIOU» εφαρμόζει και το πρόγραμμα ESF (ENGLISH SOUNDS FUN). Τι είναι αυτό;Αποτελεί την πρώτη άρτια δομημένη και ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας Αγγλικών, σχεδιασμένη ειδικά για μαθητές με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες. Το πρόγραμμα English Sounds Fun είναι ένα αποτελεσματικό και ολιστικό πρόγραμμα, το οποίο είναι πάνω από όλα διασκεδαστικό και παρακινεί το μαθητή με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες να το παρακολουθήσει.


Άλλωστε οι ξένες γλώσσες είναι για όλους!

* ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ-ΙΣΠΑΝΙΚΑ-ΙΤΑΛΙΚΑ-ΡΩΣΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ
* ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 5-6 ετών και Pre-junior 50€ ΕΤΗΣΙΩΣ
* ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
* ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ
* ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ


ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ «MITSIOU» ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:
* Σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας μέσω βιωματικής και ομαδοκαντρικής διδασκαλία, καθώς και χρήση διαδραστικού πίνακα.
* Απόκτηση άρτιας προφοράς, πλήρης εξοικοίωση με την Αγγλική γλώσσα, ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, δημιουργική απασχόληση με σκοπό την κατανόηση της έννοιας της κουλτούρας, του διαφορετικού και της πολυπολιτισμικότητας.
* Άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές
* Ολιγομαλή τμήματα
* Επικοινωνία των μαθητών μας με μαθητές άλλων διακεκριμένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών από όλη την Ελλάδα, μέσω αλληλογραφίας και SKYPE
* Δανειστική βιβλιοθήκη και διαγωνισμούς ανάγνωσης βιβλίων
* Οργανωμένα τρίωρα διαγωνίσματα προσομείωσης σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς
* Συμμετοχή σε εξετάσεις των Πανεπιστημίων του MICHIGAN και του CAMBRIDGE με σκοπό την απόκτηση έγκυρων και διαχρονικά καταξιωμένων πτυχίων.
* Δημιουργικό παιχνίδι, τραγούδι και θέατρο για την πλήρη εξοικείωση των παιδιών με τη γλώσσα και τη δημιουργία συνεργασιών και δεσμών φιλίας.
* Εξειδικευμένα τμήματα για παιδιά με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες
* Ασφαλιστική μέριμνα για όλους τους μαθητές

Εγγραφές καθημερινά: 09:00 - 13:00 και 18:00 - 21:00
Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU
Κονίτσης 18, Βέροια
τηλ. 2331029384
whats up 6988074096

Δημοφιλείς αναρτήσεις