Quantcast

http://picasion.com/

Επαγγελματικό έπιπλο «Δοβλέτογλου»: Ο «συνεργάτης» της επιχείρησής σας

Στη «Δοβλέτογλου» πιστεύουμε πως το design, ο φωτισμός, η επίπλωση και διακόσμηση ενός χώρου, είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη δημιουργία του περιβάλλοντος που ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία μιας επιχείρησης. Οι πρώτη εντύπωση, πράγματι, κάνει τη διαφορά. Η ατμόσφαιρα ενός χώρου μπορεί να αποβεί καθοριστική για την επιτυχία. Γνωρίζουμε
τις ανάγκες του επαγγελματία και τις καλύπτουμε με μεγάλη γκάμα επιλογών σε σχέδια και τιμές. Με αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης και την εγγύηση ποιότητας «Δοβλέτογλου». Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, σε Ξενοδοχεία, εστιατόρια, café bars και όλους τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και συνάθροισης κοινού, καθώς και σε γραφεία, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα και πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους, η «Δοβλέτογλου» θα σας... «λύσει τα χέρια».


Δωρεάν Μελέτη Χώρου

Η έμπειρη ομάδα διακοσμητών της εταιρίας «Δοβλέτογλου» βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για μία δωρεάν μελέτη του χώρου, ή στη διάθεση του διακοσμητή σας ώστε να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την επίπλωση, τον φωτισμό και τα διακοσμητικά αντικείμενα της επιχείρησής σας.



Ειδικές Kατασκευές

Γνωρίζουμε τις ειδικές απαιτήσεις που προκύπτουν σε κάθε επαγγελματικό χώρο και δίνουμε λύσεις. Η «Δοβλέτογλου» με την πολυετή εμπειρία της αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε ανάγκης και εγγυάται την ποιότητα, την εφαρμογή και το άριστο φινίρισμα πάσης φύσεως ειδικών κατασκευών.



Δωρεάν Mεταφορά και Tοποθέτηση

Θα φέρουμε όλα τα έπιπλα, τα φωτιστικά και τα διακοσμητικά αντικείμενα στον χώρο σας, θα τα εγκαταστήσουμε και φεύγοντας θα αφήσουμε την επιχείρησή σας... έτοιμη προς λειτουργία!



Σέρβις μετά την πώληση

Η σχέση της «Δοβλέτογλου» με την επιχείρησή σας δεν τελειώνει με την παράδοση. Στηρίζουμε τον επαγγελματία με ολοκληρωμένο σέρβις. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως «συνεργάτες». Ότι κι αν προκύψει είμαστε δίπλα σας για να εξασφαλίσουμε με ταχύτητα και αξιοπιστία την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.


Το επαγγελματικό έπιπλο είναι «Δοβλέτογλου» 

7ο χλμ. Βέροιας-Νάουσας, 
Dovletoglou Branch, Πίνδου 17 Βέροια
Τηλ.: 23310 93003,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ