Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διακομματικό καφεδάκι με μπόλικο πολιτικό κους - κους στην Εληά

Σ' ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Λίγη ώρα μετά το τέλος των εγκαινίων στα Γιοτζαλίκια, όλοι οι τοπικοί άρχοντες, έδωσαν ραντεβού για ένα χαλαρό καφεδάκι στην πλατεία της «Εληάς». Πρόεδρος πολιτικού κόμματος, περιφερειάρχης, δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι,
ήταν όλοι τους εκεί. Με λίγα λόγια, όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ημαθίας και όχι μόνο, στο ίδιο τραπέζι. Όπως είναι λογικό, η συζήτηση περιστράφηκε, γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως Τζιτζικώστας, Θεοχαρόπουλος και Βοργιαζίδης κάθισαν δίπλα - δίπλα και τα είπαν για αρκετή ώρα σε φιλικό επίπεδο. Αν και είδηση από το εν λόγω πολιτικό πηγαδάκι δεν βγήκε, ωστόσο η παρέα έδωσε το ραντεβού της για αύριο το πρωί, στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τουρκικό Ζυγό.
Για την ιστορία, στο τραπέζι ήταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κώστας Βοργιαζίδης, ο Κώστας Καλαϊτζίδης, η Χριστίνα Γαϊτάνου, η Ελένη Γκόγκα, η Νίκη Καρατζιούλα, ο Θωμάς Αγγελίνας, ο Γρηγόρης Μπρανιώτης, η Μαρία Αλδάκου, ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Στέλιος Ασλάνογλου, ο Γιώργος Κάκαρης και ο Δημήτρης Τραπεζανλής.




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ