Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δημοτικό Μελετητήριο Νάουσας

Τους πρώτους μαθητές υποδέχτηκε τη Δευτέρα 3/10 και την Τετάρτη 5/10 το Δημοτικό Μελετητήριο του Δήμου Νάουσας που υλοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Η νέα αυτή καινοτόμα δράση του Δήμου Νάουσας ξεκίνησε τη λειτουργία της με κεντρικό άξονα του προγράμματος για την Α΄ και Β΄ δημοτικού το περιβάλλον. Μέσα από την ενασχόληση με δραστηριότητες τα παιδιά ανακαλύπτουν το περιβάλλον και μαθαίνουν να το σέβονται. Οι μικροί μαθητές στην πρώτη συνάντηση ενεπλάκησαν στο παιχνίδι Μυστήριο στη Βιβλιοθήκη, όπου μέσα από την επίλυση γρίφων, την αναζήτηση βιβλίων και άλλων στοιχείων οδηγήθηκαν στη λύση του μυστηρίου. 
Τα παιδιά της Γ΄ και Δ΄ δημοτικού είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με πειράματα Φυσικής και Χημείας. Με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών πειραματίστηκαν με διάφορα υλικά και κατανόησαν πόσο χρήσιμη είναι η Φυσική και η Χημεία στην καθημερινότητά τους.
Οι μαθητές Ε' και Στ' δημοτικού ξεκινούν σήμερα Τρίτη 5:00 με 6:30 στην αίθουσα 3 του Πολυχώρου-Πολιτισμού Βέτλανς με θεατρικό παιχνίδι.
Η συμμετοχή στο Δημοτικό Μελετητήριο είναι δωρεάν και η παρακολούθηση των δράσεων είναι εβδομαδιαία. Εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 10:00-12:00 στο Δημαρχείο Νάουσας, Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής. (Τηλ:2332350371, κ. Μαρία Χατζηκυριάκου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ