Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιαζίδης - Χατζηαθανασίου: «Όταν ο λαϊκισμός και η πολιτική αθλιότητα δεν έχουν όρια»

Έχασαν το χιούμορ και την... ψυχραιμία τους ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βέροιας, μετά τον σάλο που ξέσπασε για την επερχόμενη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με εκπροσώπους του Αρτέμη Σώρρα. Δημοσιεύουμε αυτούσια την απάντηση(!) που έστειλαν οι κ.κ. Βοργιαζίδης και Χατζηαθανασίου στο σατυρικό κείμενο του «Βεροιώτη» (ΕΔΩ) και θα επανέλθουμε:
«Όταν ο λαϊκισμός και η πολιτική αθλιότητα δεν έχουν όρια» 
Με αφορμή την παντελώς ανυπόστατη ανάρτηση του ιστολογίου σας με τίτλο «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα 600 Δις του Σώρρα στη διάθεση του Δήμου Βέροιας!», θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου εισάγονται αποκλειστικά και μόνο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι από τη Δημοτική Αρχή ή το Δήμαρχο.

Όσον αφορά τώρα το 18ο θέμα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου «Επί αιτήματος του μη κερδοσκοπικού Ν.Π.Ι.Δ. «Ε.Σ.Υ.-Ελλήνων Συνέλευσις Βέροιας» για τη δυνατότητα δόμησης χρηματοδότησης για την εκτέλεση έργων στον Δήμο, την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την ανακούφιση των δημοτών από τα δεινά της οικονομικής κρίσης», σας γνωρίζουμε ότι συμπεριλήφθηκε στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από την υπογραφή του αιτήματος από 25 πολίτες όπως ο κανονισμός ορίζει και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. οφείλει να τηρεί.

Μάλιστα, ενημερώθηκαν επί του θέματος και οι επικεφαλείς όλων των δημοτικών παρατάξεων, συμπεριλαμβανομένου και τους επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλά μια ακόμη παράσταση πολιτικής αθλιότητας και λαϊκισμού από τον κ. Πατσίκα. Εκτός αν έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Πατσίκας τη δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Βέροιας
Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βέροιας
Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ