Quantcast

http://picasion.com/

Βασιλαντωνόπουλος: «Στη Βέροια είμαστε μια οικογένεια»

Μερικές φορές στη ζωή, η απόσταση που μας χωρίζει από τον θρίαμβο, είναι ελάχιστη. Την προηγούμενη Κυριακή (2/10), για παράδειγμα , αν η μπάλα είχε πάει 10 εκατοστά πιο δεξιά η Βέροια πιθανότατα- θα είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα ήταν τοπικός ήρωας στην Ημαθία! Το σουτ του 65ου λεπτού δεν κατέληξε στα δίχτυα του Γλύκου. Η κάμερα συνέλαβε
τον 24χρονο full-back να μουρμουρίζει... κάτι δικά του. Σε μια τόσο σπουδαία ατομική εμφάνιση, ένα γκολ θα ξεπερνούσε και το πιο τρελό του όνειρο! «Μουρμούριζα... Λογικό δεν είναι; Ετσι όπως σούταρα έβλεπα τη μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα, αλλά...» λέει ο Βασιλαντωνόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Sport. Ο νεαρός αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ, που φυσικά κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το μυαλό του. Η επιστροφή στα κιτρινόμαυρα είναι ο στόχος. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως είχε ελάχιστες συμμετοχές στην περσινή Super League.

- Η εμφάνισή σου εναντίον του ΠΑΟΚ σε έκανε να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στις δυνατότητές σου;
«Στον εαυτό μου δεν σταμάτησα να πιστεύω ποτέ. Αλλά κατεβάζω το κεφάλι, δουλεύω πολύ γιατί έχω μάθει έτσι στη ζωή μου και έτσι θα συνεχίσω να κάνω μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να βελτιώνω στοιχεία στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα γίνομαι καλύτερος όσο περνάει ο καιρός».

- Τι σκέφτεσαι για το άμεσο και απώτερο μέλλον σου στα γήπεδα;
«Ενας ποδοσφαιριστής δεν έχει "ταβάνι" στα όνειρά του. Για μένα προέχει να βοηθήσω τη Βέροια, αλλά ελπίζω πως με παρακολουθεί η ομάδα στην οποία ανήκω και τσεκάρει την πορεία μου».

- Στην ΑΕΚ είχες λίγες συμμετοχές. Θεωρείς πως αδικήθηκες ή ήταν απλώς θέμα ετοιμότητας;
«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι αδικήθηκα. Εννοείται πως στόχος μου είναι να επιστρέψω στην ΑΕΚ πιο έτοιμος, πιο δυνατός. Το γεγονός ότι με έδωσαν δανεικό ώστε να πάρω παιχνίδια δείχνει ότι πιστεύουν σε μένα. Μην ξεχνάμε ότι στη θέση μου υπάρχουν δύο από τους καλύτερους μπακ-χαφ του πρωταθλήματος (σ.σ. Γκάλο, Μπακάκης). Είμαι ευχαριστημένος από τις εμπειρίες που αποκόμισα στα Σπάτα. Ήταν ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου όταν έφυγα από τον Απόλλωνα για να πάω σε μια ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΚ. Αλλάζουν τα πάντα. Περισσότερο άγχος, απαιτήσεις, ανταγωνισμός... Όλα αυτά, όμως, μόνο καλό μπορούσαν να μου κάνουν».

- Ηταν το καλύτερο ματς της καριέρας σου;
«Εχω παίξει λίγα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ήταν το καλύτερο εδώ και πολύ καιρό. Σε επίπεδο Football League, νομίζω πως το καλύτερό μου ήταν με τον Απόλλωνα εναντίον της ΑΕΚ, απ΄οπου ουσιαστικά ξεκίνησε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για μένα».

- Πώς είναι το κλίμα στη νέα σου ομάδα;
«Το κλίμα στη Βέροια είναι εξαιρετικό και είμαστε μία οικογένεια. Είναι δύσκολη η θέση του ακραίου μπακ-χαφ. Από την πρώτη στιγμή που ήλθα ήθελα να δουλέψω ώστε να πάρω συμμετοχές στη Super League και είμαι ευχαριστημένος που πλέον ξεκινάω βασικός. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχω συμπαίκτες όπως ο Μπαλάφας, ο Καπετάνος, ο Αρτσε, που έχουν κάνει σπουδαία καριέρα. Αλλά είπαμε... Το μυστικό είναι η δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ