Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το αμάξι που βρέθηκε νεκρός ο 28χρονος στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε χθες το βράδυ ένας νεαρός άνδρας στο κέντρο της Βέροιας. Επί της λεωφόρου Ανοίξεως και Σκρά γωνία (απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο) κάτοικοι της περιοχής τον εντόπισαν να βρίσκεται ακούνητος για πολλές ώρες στην θέση του συνοδηγού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φοβηθούν και να ειδοποιήσουν την Ελληνική
Αστυνομία. Κατά την έλευση των «ενστόλων» στο σημείο, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των κατοίκων και τελικά ο νεαρός άνδρας ήταν νεκρός! 
Κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας βρίσκεται στο σημείο όπου χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρός ο άνδρας και ερευνά το όχημα, προσπαθώντας μέσω της λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων ή της ανεύρεσης οποιουδήποτε στοιχείου να ξεμπλέξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Φως πάντως αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή του άτυχου άνδρα. Ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη» βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο και απαθανάτισε τους αστυνομικούς της σήμανσης να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα αμάξι μάρκας OPEL, χρώματος λευκό, χρονολογίας 2003.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ