Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

3 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που δεν υπάρχουν στον «JORDANI» - Παραγγείλετε και μέσω APP!

- HAPPY HOUR ΑΠΟ ΤΙΣ 13:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 18:00 - ΓΙΓΑΣ ΜΟΝΟ 5€
- ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΕ 0,99€
- 1 ΓΙΓΑΣ+1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ+1 ΚΑΛΤΣΟΝΕ 10€

Τρεις μεγάλες προσφορές θέτει στην διάθεση των πελατών της η πιτσαρία «JORDANI» στην Βέροια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε 
στα 2331063002 - 2331022911 - 697704325 (whats up) ή και μέσω της νέας εφαρμογής για κινητά (δείτε πως παρακάτω) και σε λίγα λεπτά να έχουμε σπίτι μας όλες τις λαχταριστές γεύσεις «JORDANI»!

Πείνασες από τις 13:00 μέχρι τις 18:00; Είσαι τυχερός! Γιατί ο «JORDANI» έχει HAPPY HOUR και προσφέρει την μεγάλη και λαχταριστή του ΓΙΓΑΣ πίτσα ΜΟΝΟ με 5€!!!
Θέλεις ατομική πίτσα «JORDANI» με μικρή τιμή ΜΟΝΟ 0,99€ και μεγάλη απόλαυση; Επέλεξε τη junior εκδοχή του «JORDANI», με φρέσκα αγαπημένα υλικά των παιδιών, ζαμπόν μπέικον και πιπεριά! Ιδανική λύση για το κολατσιό των παιδιών σας στο σχολείο αλλά και για το σπίτι, να την απολαύσουν μαζί με τη δική σας... στα μέτρα τους. (Ελάχιστη παραγγελία 4€).
Και μην ξεχνάτε και το SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ...
1 ΓΙΓΑΣ + 1 ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ + 1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ: 10€
Όλα με την εγγύηση ποιότητας και γεύσης «JORDANI»!!! 

Κατεβάστε την εφαρμογή «Pizza Jordani»!!!
Άλλη μία πρωτοποριακή κίνηση από την πιτσαρία «Jordani». Κατέβασε τώρα την εφαρμογή μας στο κινητό σου και λάβε αμέσως ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στην πρώτη σου παραγγελία. Με ένα κλικ σε δευτερόλεπτα, μας έρχεται η παραγγελία σας. Τώρα κατεβάζοντας την εφαρμογή pizza jordani μέσω Play store για Android ή Apps store για Iphone, στο κινητό σας ή το tablet, η παραγγελία σας είναι... παιχνιδάκι!!!

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ:
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ