Quantcast

http://picasion.com/

Μπάσκετ: Δηλώσεις για την νίκη «θρίλερ» του Φιλίππου στη 2η παράταση

Μετά την μεγάλη νίκη του Φιλίππου Βέροιας επι του Πιερικού με 77-76 στην 2η παράταση οι δυο προπονητές μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν: Χατζηιωάννου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για την νίκη σε ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε όποιος και να ήταν ο νικητής θα ήταν δίκαιο. Από την πλευρά μας δεν
ξεκινήσαμε καλά και μείναμε πίσω στο σκορ. Η αντίδραση μας δεν ήταν καλή ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη διάθεση να ανταγωνιστούμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και από την απόδοση μας κατά διαστήματα. Είμαστε μια νέα ομάδα και δεδομένων των συνθηκών παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή γεύση για τον τρόπο που ήρθε και ειδικά στο τέλος της 1ης παράτασης.»

Γκίμας: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού και στον κόουτς Χατζηιωάννου και συμφωνώ απόλυτα μαζί του στο ότι όποια ομάδα και να κέρδιζε η άλλη θα έμενε με μια πίκρα. Εμείς όπως μπήκαμε στο παιχνίδι θα έπρεπε να έχουμε μια πιο καλή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πιερικού ήταν πιο συγκεντρωμένη από την δική μας. Βέβαια έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά ήταν «ροντέο», μάχες σώμα με σώμα και πολλές φορές άναρχο μπάσκετ. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος της 1ης παράτασης. Ένα σουτ εκτός προγράμματος από τον 18χρονο Πάρος. Μπορώ να πω ότι είχαμε τα ψυχικά αποθέματα. Μείναμε στο παιχνίδι σχεδόν δυο παρατάσεις χωρίς τον Κοθρά που είναι για την δική μας την ομάδα ο μόνος έμπειρος παίκτης. Είναι μια νίκη σε ένα μαραθώνιο που θα τελειώσει τον Μάϊο και θα βοηθήσει τα παιδιά αυτά βδομάδα-βδομάδα, μήνα-μήνα να γίνουν άντρες. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Επιστρέφει ο Τσιούχας αλλά ίσως χάσουμε τον Βάλλιο. Περιμένουμε να δούμε το ιατρικό δελτίο. Σε κάθε παιχνίδι, εύκολο ή δύσκολο, θα διεκδικούμε την νίκη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ