Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν τα κατάφερε η Βέροια στο Περιστέρι - Ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο

Την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Βέροια, καθώς έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η «Βασίλισσα του Βορρά» την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη δοκιμάζονται στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος με το γκολ
που πέτυχε στο πρώτο μέρος, χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους. Ύστερα από ένα πρώτο τέταρτο χωρίς τελική, οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Τόνσο στο 26’. Ο Παπαδόπουλος έβαλε στην περιοχή με τακουνάκι τον Αργεντινό και εκείνος νίκησε με κοντινό πλασέ τον Λόπες. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο οι κεφαλιές των Μπαλάφα (38’) και Καπετάνου(44’) δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη η Βέροια έψαξε από νωρίς το γκολ της ισοφάρισης και στο 48΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μεληκιώτης έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Από τα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να κλείσουν καλά τους χώρους προς την εστία του Γκορμπούνοφ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την κόντρα και να φτάσουν σε ένα δέυτερο τέρμα.

Σε μια τέτοια κόντρα στο 68΄ οι παίκτες του Ατρομήτου συνεργάστηκαν άψογα, ο Λε Ταλέκ πάσαρε στον Κεϊτά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πολύ πάνω από την εστία.

Στο 71΄ η Βέροια απάντησε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε το σου του Καπετάνου από καλή θέση.

Όσο οι παίκτες του Ατρομήτου σπαταλούσαν τις αντεπιθέσεις, η Βέροια ήλπιζε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα και στο 88΄ έφτασε κοντά με τον Καπετάνο

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (60’ Μπάγκα), Βασιλείου, Κεϊτά (82’ Κοντοές), Τόνσο, Παπαδόπουλος (64’ Λε Ταλέκ).

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί, Άρτσε, Σισίνιο (88’ Αντώνης), Μαραγκός, Χαροντάκης (61’ Βασιλαντωνόπουλος), Μεληκιώτης, Καπετάνος, Μπαλάφας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ