Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρανά: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στο VOICE»

Ένα ακόμα μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα έκλεισε στο μαγαζί που έρχεται να μονοπωλήσει τα βράδια της νέας χειμερινής σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η εκρηκτική καλλιτέχνις Δώρα Βρανά έκλεισε συνεργασία με το νυχτερινό κέντρο του «VOICE». Πρόκειται για μια σπουδαία οργανοπαίκτρια - ερμηνεύτρια, με φοβερή φωνή και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία. Από τα πρώτα

χρόνια της ζωής της, η μουσική βρισκόταν μέσα στο DNA της. Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει και η ίδια σε δηλώσεις της:
«Τα καλοκαίρια με την γιαγιά μου την Μαρία πηγαίναμε διακοπές από την Μυτιλήνη στην Τουρκία. Η γιαγιά ήταν στα νιάτα της τραγουδίστρια. Στις διακοπές άκουγα την ταραπούκα που παιζόταν από τα χέρια μεγάλων μουσικών και ζητούσα από τότε να μάθω κι εγώ. Χτυπούσα τα χέρια μου πάνω και μαγευόμουν από τον ήχο που έβγαζε το συγκεκριμένο όργανο.
Να είναι καλά η γιαγιά μου η Μαρία, που κατάλαβε αμέσως την αγάπη μου για την ταραπούκα και μου αγόρασε μια» μας ανέφερε η Δώρα Σπετσιωτου με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Δώρα Βρανα και συνέχισε: «Στα εννιά μου χρόνια, με πήραν οι γονείς μου σ' ένα χορό στα μπουζούκια. Εκεί ο θείος μου ο Ανδρέας τραγουδούσε Σφακιανακη. Όλη η Μυτιλήνη τον λάτρευε τον Θείο μου. Ο λόγος που τραγουδώ είναι για να θυμάμαι τον Θείο μου που για πρώτη φορά αυτός μου έδωσε το μικρόφωνο. Θυμάμαι, σε ηλικία μόλις εννιά ετών τραγούδησα την Ψαροπούλα. Δυστυχώς, έφυγε νωρίς στα τριάντα πέντε του, όπως και η γιαγιά μου στα 53. Είναι στων Αγγέλων τα μπουζούκια και ξέρω ότι τους έχω κοντά μου, κάθε φορά που παίζω και τραγουδώ. Αν δεν παίξω και δεν τραγουδήσω αισθάνομαι μισή. Η ψυχή μου είναι μία μουσική. Η μουσική για μένα είναι σαν την άμμο. Είναι άπειρη! Σε ερώτησή μας για το πως αισθάνεται που θα εμφανιστεί την φετινή χρονιά στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της Ημαθίας, μας τόνισε:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι τον χειμώνα στο «VOICE». Φέτος ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, για να διασκεδάσει ο κόσμος και να το ευχαριστηθεί! Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Και όταν λέμε θα γίνει χαμός, εννοούμε πως θα γίνει μεγάλος χαμός, με το κέφι να κρατάει κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τα ξημερώματα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ