Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι εγγραφές και οι προσφορές συνεχίζονται στο «ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ» Βέροιας

- Prejunior ΔΩΡΕΑΝ
- A’ & B’ junior μαζί σε ένα χρόνο σε Νέα Προνομιακή Τιμή Γνωριμίας
-50% στα δίδακτρα του 2ου ΠΑΙΔΙΟΥ
- ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη χρονιά στα δίδακτρα του 3ου ΠΑΙΔΙΟΥ
- ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ
- ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Αν είστε Στρατιωτικός και ενδιαφέρεστε να κάνετε εγγραφή του παιδιού σας στο φροντιστήριό μας ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ την εξής παροχή:
Με κάθε Νέα Εγγραφή του παιδιού στα τμήματα των Αγγλικών, παρέχουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ μαθήματα Αγγλικών, Γενικές Γνώσεις - Στρατιωτική Ορολογία για τους γονείς!

Προγράμματα για μαθητές 6-8 χρονών δομημένα για την απόκτηση γερών βάσεων στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Τα παιδιά προσεγγίζουν αποτελεσματικά την γλώσσα ώστε να σταθεροποιήσουν τις γνώσεις τους μέσω εξειδικευμένων βιβλίων, μοντέρνου οπτικοακουστικού υλικού, έμπειρων καθηγητών σ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
Μέλημά μας είναι το παιδί να αγαπήσει τη γλώσσα και να έρχεται στο μάθημα ευχάριστα, γι’ αυτό και ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά σε προσωπικό επίπεδο!!
Δώστε κι εσείς την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει Αγγλικά, κι εσείς επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας και την άριστη ποιότητα!!!
Με την εγγραφή το παιδί παίρνει ΔΩΡΟ σχολική τσάντα, τετράδιο, μολύβι και στυλό!

Ξεχωρίζουμε για την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίας και την κορυφαία ποιότητα που προσφέρουμε τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους ενήλικες!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ»
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ
ΤΗΛ.: 2331077555
EMAIL: skalogrea.veria@yahoo.gr
www.kalogrea.edu.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ