Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επέστρεψαν οι μαχητές του Φιλίππου θριαμβευτές παρά το ξύλο και τη δηλητηρίαση (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας από τα όσα τράβηξαν στο Μαυροβούνιο, επέστρεψαν οι «μαχητές» του Φιλίππου Βέροιας. Η ομάδα αναχώρησε στη 01:00 τα ξημερώματα διότι 5 από τους 7 παίκτες που εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τους χορηγήθηκε ορός. Στο γήπεδο ευτυχώς
βρισκόταν ο Μαυροβούνιος πρώην παίχτης του Φιλίππου Μάρκο Ντομπρόκοβιτς, ο οποίος πήγε τους παίχτες στο νοσοκομείο και βοήθησε σημαντικά στην αντιμετώπιση της κατάστασης. Η «φιλοξενία» του Φιλίππου στη Μπούντβα, μόνο φιλοξενία δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Και βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με την υποδοχή και τη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή των Μαυροβούνιων πριν μια βδομάδα στη Βέροια. 

Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο σχεδόν αποδεκατισμένη από τροφική δηλητηρίαση. Κάποιοι δε μπόρεσαν να αγωνιστούν καθόλου. Κι όσοι απέμειναν, έσφιξαν τα δόντια και πάλεψαν. Και όχι μόνο κράτησαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα, αλλά «πάτησαν» κυριολεκτικά τους γηπεδούχους, κερδίζοντας πανηγυρικά.

Σε ένα γήπεδο που έβραζε και με τους γηπεδούχους να επιστρατεύουν κάθε μέσο, πέρα από τα όρια των κανονισμών και του αθλητισμού.

Ο αγώνας διακόπηκε τρεις φορές με αποκορύφωμα τη γενική σύρραξη που προκλήθηκε από τους γηπεδούχους, όταν πλέον κατάλαβαν ότι δε μπορούν να κερδίσουν το ματς και να πάρουν τη διαφορά πρόκρισης, με ορθόδοξα μέσα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από όσα συνέβησαν στον αγώνα και δηλώσεις του προπονητή Στέλιου Σειρεκίδη.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ