Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνημα στα τμήματα αντισφαίρισης του Α.Σ. Νηρέας Βέροιας

Μία νέα τενιστική χρονιά ξεκινά! Τα τμήματα αντισφαίρισης του Α.Σ. Νηρέας Βέροιας ξεκινούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, στις 3 το μεσημέρι, στις πρότυπες εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας. Προπονητής ο Μιχάλης Αδαλόγλου. Στο τμήμα τένις του Νηρέα Βέροιας οι μικροί σε ηλικία παίκτες θα μάθουν τις βασικές τεχνικές του τένις, ενώ ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους έχοντας το τένις σαν κοινό ενδιαφέρον.

Μέσα από τα εξιδανικευμένα προγράμματα μπαίνουν οι σωστές βάσεις έτσι ώστε οι παίκτες να εξελιχθούν και να αποτελέσουν την αγωνιστική ομάδα η οποία συμμετέχει σε πανελλήνια τουρνουά.

Όμως δεν είναι ποτέ αργά για κανέναν να ξεκινήσει το τένις και να μάθει σωστές τεχνικές! Στον Α.Σ. Νηρέα Βέροιας υπάρχει τμήμα ενηλίκων όπου οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το υπέροχο αυτό άθλημα.

Με ένα δυναμικό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα νιώσουν την διαφορά μέσα σε λίγες βδομάδες και σύντομα θα είναι έτοιμοι να παίξουν αγώνες με τους φίλους τους. Παράλληλα με το τένις γίνεται αερόβια άσκηση, που απαιτεί συγχρόνως δύναμη και ταχύτητα, ασκεί όλο το σώμα και συμβάλλει στο κάψιμο πολλών θερμίδων (από 500 - 700 θερμίδες την ώρα).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2331075490 (Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ