Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες βολές Τσιάρα για την ανάθεση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του ΕΧΚ Σελίου

Φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα η υπόθεση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέροιας και του ΕΧΚ Σελίου για την εκπόνηση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του χιονοδρομικού. Ο γνωστός μηχανικός Αντώνης Τσιάρας που είχε ανακινήσει το θέμα (διαβάστε ΕΔΩ), επανήλθε με νέα ανάρτηση στα social media αναφέροντας μεταξύ
άλλων: «…Ευχαριστώ για την ειλικρίνεια του τον κύριο Γιάννη Δάλλα που με ενημέρωσε ότι η ιδέα της προγραμματικής σύμβασης ήταν δική του (και όχι της γ.γ. αθλητισμού που είπε ψευδώς ο πρόεδρος του ΕΧΚΣ) και ότι ο ίδιος την συνέταξε για να βοηθήσει το ΕΧΚΣ. Τον ευχαριστώ για τα μαθήματα λογιστικής καθώς μου ανέλυσε ότι αυτός που θα πάρει την αμοιβή της απευθείας ανάθεσης ακόμα και αν πάρει 20.000 € από το ΕΧΚΣ θα του μείνουν το πολύ 2.000 – 3.000 € γιατί τα άλλα θα μοιραστούν σε φόρους, κρατήσεις, συνεργάτες και ειδικούς, οπότε σιγά τα λεφτά (το τελευταίο δικό μου). 

Τον ευχαριστώ γιατί εντέλει έθεσε το ουσιαστικό (κατά τον ίδιο) δίλημμα, ότι αν θέλουμε όλοι οι δημότες να ανοίξει φέτος το χιονοδρομικό δεν πρέπει να μιλάει κανείς – ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Το έτοιμο επιχείρημα του που κυκλοφορεί κιόλας, ότι εμείς (οι καλοί) θέλουμε να ανοίξει το χιονοδρομικό με οποιονδήποτε τρόπο και αυτοί (οι κακοί) που διαμαρτύρονται για μεθοδεύσεις, αναθέσεις κλπ θα φταίνε αν δεν ανοίξει και φέτος το ΕΧΚΣ. 

Ευχαριστώ γνωστούς στην πόλη που νόμιζαν ότι πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδο, κόβοντας μου κιόλας την καλημέρα, επειδή μίλησα. Οι σχέσεις των ανθρώπων, ευτυχώς, πρέπει να δοκιμάζονται. … 

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΕΧΚΣ που μου παρέδωσε μαθήματα χρηστής διοίκησης αλλά κυρίως αστικής ευγένειας, επειδή θα αναθέσει τις υπηρεσίες συμβούλου σε αυτόν που θέλει αλλά όχι σε εμένα γιατί του μίλησα απρεπώς, όπως είπε, όταν τόλμησα να του πω επί λέξη – καλά πρόεδρε εμείς κλέφτες θα γίνουμε, γιατί δεν κάνετε διαγωνισμό για τη μελέτη των περιβαλλοντικών του χιονοδρομιοκού, μπροστά σε 10 – 15 δημοτικούς συμβούλους και ενώ ο ίδιος είχε βάλει μπροστά το μηχανάκι του και μου μιλούσε εν κινήσει ο ευγενής…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ