Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα νέα των παλαιμάχων της Βέροιας

Φιλικός αγώνας με τον Πυρσό Γρεβενών εις μνήμη Νίκου Ταραμονλή. Μετά από πρόσκληση της ιστορικής ομάδας του Πυρσού Γρεβενών, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου οι παλαίμαχοι της Βέροιας δίνουν φιλικό αγώνα στα Γρεβενά για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο αγώνας γίνεται στη μνήμη του αποβιώσαντος Νίκου Ταραμονλή, ενώ τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν στην οικογένειά του. Για την ιστορία, ο Νίκος Ταραμονλής μεγάλωσε στη Βέροια όπου και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Μέγα Αλέξανδρο. Το 1972 μετεγράφηκε και μεσουράνησε επί μία δεκαετία στην ομάδα του Πυρσού Γρεβενών.


Ευχές για το νέο πρωτάθλημα SuperleagueΕν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Superleague 2016-2017, o Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια εύχεται στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές και τεχνικό επιτελείο, καθώς και στη διοίκηση και τον νέο πρόεδρό της, υγεία και μια καλή αγωνιστικής πορεία. Τέλος, οι παλαίμαχοι της Βέροιας καλούν τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί σταθεί μαζικά στο πλευρό της αγαπημένης μας «Βασίλισσας του Βορρά».

Στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια είναι η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς και η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Καβάλα σε ανταπόδοση της εκεί άριστης φιλοξενίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ