Quantcast

http://picasion.com/

Γκολ και ισοπαλία στο φιλικό Βέροια - ΠΑΟΚ

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε πριν από λίγο στο Δημοτικό Γήπεδο της Βέροιας η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Βέροιας και ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν καλή παρουσία για ένα μόνο ημίχρονο στο οποίο και πήραν προβάδισμα με 2-0, με τον Τζαλμπά Κάμπος στο 26' και τον Αθανασιάδη στο 32'. Η εικόνα των «ασπρόμαυρων» όμως δεν ήταν ίδια στο δεύτερο μέρος. Η Βέροια ανέβασε στροφές και εξέθεσε την άμυνα του ΠΑΟΚ μέσα σε τρία λεπτά.
Ο Καπετάνος στο 53' και ο Γ. Παπαδόπουλος στο 56' ισοφάρισαν και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αφήνει προβληματισμένο τον Βλάνταν Ίβιτς, κυρίως για την απόδοση των παικτών του στην επανάληψη.


ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Χαροντάκης, Μαλόν (81’ Ασίγκμπα), Σισοκό (40’ Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας (46’ Παπαστεργιανός), Παπαδόπουλος (81’ Λινάρδος), Σαρπόνγκ (60’ Μίλιεβιτς), Άρσε (46’ Σισίνιο), Κάλβο (73’ Μαυριάς), Καπετάνος (60’ Βίτι).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Μάτος (46’ Λέοβατς), Μπίσεσβαρ (76’ Δημητριάδης), Κάνιας, Πέλκας (76’ Τζοβάρας), Περέιρα (62’ Κοροβέσης), Τζάλμα Κάμπος (76’ Δεληγιαννίδης), Αθανασιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ