Quantcast

http://picasion.com/

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας: Η κορυφαία πρόταση στην εκπαίδευση

ΠΡΟΣΙΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας ξεκίνησαν με όραμα να παρέχουν σε αυτόν τον τόπο κάτι καλύτερο στο χώρο της εκπαίδευσης. Σήμερα είναι μια πραγματικότητα. Με εξαιρετικούς καθηγητές και σύγχρονες υποδομές παρέχουμε παιδεία υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα προσιτή σε όλους. Καλύπτουμε σε κορυφαίο επίπεδο τις προσδοκίες γονιών και μαθητών. Στο σχολείο μας φοιτούν μαθητές που λαμβάνουν ποιοτική εκπαίδευση. Οι γονείς τους νοιώθουν ηρεμία και ασφάλεια για τις ώρες που το παιδί βρίσκεται στο Σχολείο. Στόχος μας σήμερα να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη ανεβάζοντας συνεχώς το επίπεδο και την ποιότητα εκπαίδευσης και υπηρεσιών.


Με γνώση, εμπειρία, αλλά και σεβασμό στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους στηρίζουμε αποτελεσματικά την προσπάθεια σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Από τον Πρότυπο Παιδικό Σταθμό «Μελισσούλα», όπου τα παιδιά σε ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, εντάσσονται υγιώς και στη συνέχεια με το νηπιαγωγείο, το δημοτικό, μέχρι το γυμνάσιο και το Λύκειο. 

Με κορυφαίες υποδομές και πάντα έχοντας υπ όψιν τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές πρακτικές στις ανάγκες της κάθε ηλικίας.


Αθλητική δραστηριότητα και ψυχαγωγία, αίθουσα Πληροφορικής, εργαστήριο Φυσικών Σπουδών, κλειστό κολυμβητήριο, γήπεδα αθλημάτων, κινηματογραφικές προβολές και μια σειρά παράλληλων δραστηριοτήτων και ειδικών προγραμμάτων δημιουργούν ένα περιβάλλον που δίνει ευκαιρίες και εγγυάται τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. 

Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, βάζουμε μαζί τα Θεμέλια της Επιτυχίας.

Εκπαιδευτικοί με μεράκι

Ασφαλές περιβάλλον

Σύγχρονες υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις

Χωρίς έξοδα μετακίνησης και φροντιστηρίων εκτός σχολείου


Επιλέξτε το καλύτερο για το παιδί σας:

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας 
Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση
1ο χλμ Βέροιας – Άμμου
Τηλ. 2331075490
www.iev.gr
iev@otenet.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ