Quantcast

http://picasion.com/

Παππάς για τον Βεροιώτη δημοσιογράφο: «Είναι αθλιότητα αυτό που έκανε»

Με σκληρή γλώσσα, σχολίασε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, το επεισόδιο με τους δύο δημοσιογράφους που συνελήφθησαν. «Είναι προφανές ότι η ευθύνη των δημοσιογράφων που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την αθλιότητα είναι τεράστια, όσο και αν προκαλεί θυμηδία. Η ευθύνη αυτών που τους έβαλαν να κάνουν ό,τι έκαναν είναι ακόμη
μεγαλύτερη» σχολίασε ο Ν. Παππάς ο οποίος θα συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο του ΟΗΕ στο πλαίσιο της αποστολής με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha με καταγωγή από τη Βέροια, οι οποίοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έφτασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.
Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ