Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη διάσημος Βεροιώτης δημοσιογράφος γιατί παρακολουθούσε μεταμφιεσμένος τον υπουργό Νίκο Παππά

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τον γνωστό Βεροιώτη δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη του Alpha και τον Δημήτρη Σουλτογιάννη του Star.
Οι δημοσιογράφοι ήταν μεταμφιεσμένοι με περούκες καπέλα και γυαλιά:
Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα.Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες, έφτασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του.


Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία. Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Ο συνεργάτης του Νίκου Παππά , Γιώργος Χριστοφορίδης, επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ο Υπουργός Νίκος Παππάς στηλίτευσε το γεγονός και όσους κρύβονται από πίσω όπως είπε.

Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης διέψευσε με δηλώσεις του ότι έγινε σύλληψη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις