Quantcast

http://picasion.com/

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωστοχωρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κωστοχώρι ο 2ος Αγώνας Δρόμου παιδιών δημοτικού & γυμνασίου. Την Κυριακή 28 Αυγούστου το πανέμορφο χωριό μας κατακλύστηκε από γονείς και παιδιά, δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και ζωντάνιας. Οι συμμετοχές στον αγώνα να ξεπέρασαν τις 60 και σε όλους τους νεαρούς δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου παιδιών δημοτικού & γυμνασίου διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωστοχωρίου με τη στήριξη του ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας. Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο πρόεδρος κ. Ιωαννίδης Ιωάννης και τα μέλη κ.κ. Σταυριανίδης Παύλος, Τζήκας Γεώργιος, Ποζιάδης Φώτης, Ποζιάδης Ιωάννης, Κοτρίδης Κώστας και Καραντώνης Άκης.

Υπεύθυνος του αγώνα ήταν ο γνωστός γυμναστής κ. Καραντουμάνης Κωνσταντίνος, γιατρός ο κ. Βασιλειάδης Παναγιώτης, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΚΑΠΑ κ. Ρωμύλος Αλεξανδρίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαδόπουλος Βασίλης και Κορωνάς Θεόφιλος, καθώς και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φυτειάς κ. Αγγέλου Νικόλαος.



Οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωστοχωρίου συνεχίζονται, με την 1η Γιορτή Κάστανου που θα πραγματοποιηθεί στο παλιό σχολείο του χωριού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ