Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεά οικοσκευής από την Κατερίνη στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η μεταφορά από την Κατερίνη στη Βεργίνα, μεγάλης ποσότητας ειδών οικιακού εξοπλισμού. Τα είδη αυτά είναι δωρεά του αδελφού Σωματείου «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», που εδρεύει στην Κατερίνη και που εδώ και χρόνια πραγματοποιεί σπουδαίο έργο στον τομέα της προστασίας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο ή είναι ορφανά. Ο επικεφαλής του
«ΒΕΝΙΑΜΙΝ» κύριος Χάρης Αναστασίου και η άοκνη συμπαραστάτης στο έργο του σύζυγός του κυρία Τζοάννα, αποφάσισαν να χαρίσουν στην Πρωτοβουλία για το Παιδί την οικοσκευή της Δομής της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ», που λειτούργησε για ένα χρονικό διάστημα στην Κατερίνη, φιλοξενώντας παιδιά.
Το φορτίο περιλάμβανε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα χρειώδη, που σχεδόν καλύπτουν τις ανάγκες ενός νοικοκυριού, όλα σε εξαιρετική κατάσταση.
Η Πρωτοβουλία για το Παιδί θα αξιοποιήσει τη δωρεά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», εξοπλίζοντας με τα αντικείμενά της το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σπιτιού της Βεργίνας, μία νέα μικρή Δομή, συμπληρωματική προς αυτό, στην οποία θα στεγαστούν αγόρια πάνω από 12 ετών και για την οποία θα υπάρξουν σχετικές αναφορές και ανακοινώσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Η Δωρεά του ζεύγους Αναστασίου έρχεται να καλύψει μία μεγάλη ανάγκη, αλλά και να επιβεβαιώσει ακόμη μία φορά τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που συνδέουν τους δύο Συλλόγους. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί εκφράζει την χαρά και την ευγνωμοσύνη όλων των μελών, των εθελοντών, του προσωπικού και των παιδιών μας, προς τους ανθρώπους του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» γι’ αυτήν την μεγάλη χειρονομία αγάπης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ