Μάγεψε τα μικρά παιδιά ο «Πινόκιο» στο Χώρο Τεχνών (ΦΩΤΟ)

Μια υπέροχη θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Χώρο Τεχνών. Οι μαγικές σβούρες παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τον «Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Μια συμβολική, χιουμοριστική αναπαράσταση του κόσμου που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους. Η
ιστορία του διάσημου, μικρού, ανυπάκουου ψεύτη με τη ζεστή καρδιά και το κοφτερό μυαλό. Ο μαστρο-Τζεπέτο από ένα κούτσουρο φτιάχνει έναν ξύλινο κούκλο.
Ο Πινόκιο ανυπάκουος το σκάει και βρίσκεται στο δρόμο τον γεμάτο πειρασμούς . Εκεί θα μάθει τη ζωή , θα χαρεί την ελευθερία του. Έχει στο πλάι του τη φωνή της λογικής, τον Γρύλλο. Κάθε του βήμα κι ένα μάθημα ζωής.
Στο τέλος με τη βοήθεια της Γαλάζιας Νεράιδας, μεταμορφώνεται σε αληθινό αγόρι, και περνά στην ενήλικη ζωή. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης προέρχονται από τη διάσημη Ιταλική Σχολή.
Τα παιδιά «ταξίδεψαν» με μελωδίες Ιταλών Μουσουργών, αλλά και με παραδοσιακά τραγούδια από τη Νάπολη μέχρι την Κάτω Ιταλία.
Την μουσική επιμέλεια είχε η ακορντεονίστα Άννα Λάκη, ενώ την σκηνοθεσία υπέγραψε ο Δημήτρης Αδάμης. Έπαιξαν οι ηθοποιοί Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Καπετανάκος, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα και Γιάννης Φιλίππου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις